Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «Τουρκαλβανοί» ποτίζουν μισαλλοδοξία και μισελληνισμό τον απλοϊκό και πεινασμένο αλβανικό λαό – Διαβάστε μούρλες

Οι «Τουρκαλβανοί» ποτίζουν μισαλλοδοξία και μισελληνισμό τον απλοϊκό και πεινασμένο αλβανικό λαό – Διαβάστε μούρλες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,

Τσάμπα εθνικισμό και αδιέξοδο μισελληνισμό ταΐζουν τον πεινασμένο, εξαθλιωμένο κι απλοϊκό αλβανικό λαό οι Αλβανοί λιβελογράφοι, τουρκαλβανοί στην πραγματικότητα, που εξυπηρετούν τους νεο-οθωμανικούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, στην ιστοσελίδα pamfleti.net δημοσιεύεται εξωφρενική ανάρτηση του Σπάρτακ Νγκιέλα (Spartak Ngjela) ή Σπάρτακος Νγκιέλας (τόσο… Αλβανοί), στην οποία, με μεγαλομανία μικρομέγαλου πεινασμένου, αναφέρονται τα εξής:

«Μετά την ποινή φυλάκισής του, ο Μπελέρης δεν μπορεί πλέον να είναι δήμαρχος Χειμάρρας, γιατί η αλβανική νομοθεσία δεν το επιτρέπει.

»Είναι γελοία η ελληνική πολιτική, μέσω της πρέσβεως της Ελλάδας στα Τίρανα που πηγαίνει στον Μπελέρη που συνελήφθη για εξαγορά ψήφων.

»Η SPAK θα πρέπει να τιμωρήσει με το μέγιστο της ποινής τον Μπελέρη.

»Η πρέσβης ας κάνει υπομονή, μέχρι να εκτίσει ο Μπελέρης την ποινή φυλάκισης που θα του επιβληθεί και μετά ας τον προσλάβει στην Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα, καθώς μετά την ποινή φυλάκισής του δεν μπορεί πλέον να είναι δήμαρχος της Χειμάρρας, γιατί δεν το επιτρέπει η αλβανική νομοθεσία Χαχαχαχα….

»Οι Αλβανοί είναι πλέον πολύ ισχυροί [σ.σ. οι πεινασμένοι δίχως στρατό και δίχως πολεμική αεροπορία].

»Στην Ιλλυρική Χερσόνησο υπάρχουν δύο αλβανικά κράτη και εννοείται ότι έχουν μπει στη διαδικασία εθνικής ενοποίησης, για όλους τους Αλβανούς που ζουν στην Ιλλυρική Χερσόνησο.

»Αυτό φαίνεται τρομάζει την ελληνική υψηλή πολιτική.

»Όμως, καλό είναι να συγκρατηθεί, γιατί το αλβανικό ζήτημα είναι ακόμα ένα ιστορικά άλυτο ζήτημα, το οποίο θα συνεχιστεί ως διαδικασία.

»Και οι Τσάμηδες, και η αντιαλβανική γενοκτονία στη Τσαμουριά και η βίαιη εκδίωξη του αυτόχθονος πληθυσμού των Τσάμηδων από τα εδάφη τους, είναι ακόμα ένα ανοιχτό ιστορικό ζήτημα.

»Όμως, στο μεταξύ, οι Αλβανοί είναι οι στενότεροι σύμμαχοι των ΗΠΑ στα Δυτικά Βαλκάνια. Περιμένετε και θα δείτε…».

Με τέτοιο κουτόχορτο, μισαλλοδοξία και μεγαλομανία του πεινασμένου και φτωχού πορεύονται στη γειτονική χώρα.

Σχετικά άρθρα