Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανία -ΥΠΕΞ: Η πάταξη της εξαγοράς ψήφου αποτελεί προτεραιότητα – Ο Φρέντι Μπελέρης «είναι ισότιμος μπροστά στο νόμο»

Αλβανία -ΥΠΕΞ: Η πάταξη της εξαγοράς ψήφου αποτελεί προτεραιότητα – Ο Φρέντι Μπελέρης «είναι ισότιμος μπροστά στο νόμο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Όλτα Τζάσκα, Φρέντι Μπελέρης, Χειμάρρα,

Την απάντησή της στις δηλώσεις Μητσοτάκη σχετικά με την σύλληψη του Φρέντι Μπελέρη έδωσε η υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας Όλτα Τζιάτσκα.

Σε πριν από λίγο ανάρτησή της στο Twitter, αναφέρει ότι η πάταξη της εξαγοράς ψήφου αποτελεί προτεραιότητα για την αλβανική Δικαιοσύνη και αφορά ισότιμα όλους τους πολίτες της χώρας και τους Έλληνες της Αλβανίας.

Συνεπώς, αναφέρει και ο Φρέντι Μπελέρης είναι ισότιμος μπροστά στο νόμο και ανήκει στα αρμόδια όργανα να κρίνουν την υπόθεση.

Καλεί, όπως είπε, τους φίλους μας στην Αθήνα να παρακολουθήσουν από κοντά και με υπομονή την υπόθεση, επιτρέποντας στην αλβανική Δικαιοσύνη να εκτελέσει το έργο της, χωρίς πιέσεις ή διασπαστικά μηνύματα.

Καλό είναι να ενημερώσουμε τις Βρυξέλλες, ανέφερε η Τζιάτσκα, αλλά πρέπει να υπομένουμε και τα στοιχεία.

Τα αλβανικά ΜΜΕ έχουν «ξεσαλώσει» στα αλβανικά χωριά του δήμου Χειμάρρας και πληθώρα ατόμων μιλούν στην κάμερα ότι ο Φρέντι Μπελέρης και το κλιμάκιό του, τους υποσχέθηκαν χρήματα για να τους υπερψηφίσουν στις εκλογές της 14ης Μαΐου.

Επίσης τα αλβανικά ΜΜΕ μιλούν για την ύπαρξη συμφωνητικού μεταξύ του Φρέντι Μπελέρη και ενός ατόμου της Δικαιοσύνης που παρουσιάστηκε ως υποστηρικτής του, για παραλαβή χρημάτων με προορισμό την εξαγορά ψήφων υπέρ του.

Πηγή: ΕΡΤ – Ανταπόκριση: Παναγιώτης Μπάρκας

Σχετικά άρθρα