Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: “Μακάρι να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Δύσης” (φωτο)

Ισλαμικό Κράτος: “Μακάρι να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Δύσης” (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Κύμα συμπάθειας, συμπαράστασης και λατρείας στον Ερντογάν έχει πλημμυρίσει τους λογαριασμούς των τζιχαντιστών στο twitter.

“Μακάρι με την βοήθεια του Αλλάχ, να ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ Τουρκίας και Δύσης” γράφει ένας τζιχαντιστής μεταφέροντας το κλίμα ενθουσιασμού για τον Πρόεδρο της Τουρκίας, που λίγο ως πολύ τον θεωρούν τιμωρό και εκδικητή που θα πάρει το αίμα των μουσουλμάνων πίσω.

Ένας άλλος επαναλαμβάνει την δήλωση συμπαράστασης του Ερντογάν προς το Ισλαμικό Κράτος όταν σημείωνε “Η δύση πολεμά το Ισλάμ και όχι την τρομοκρατία”.

Σε άλλη ανάρτηση σημειώνεται ότι στην Τουρκία μπορείς να βρεις ότι βιβλία μπορείς να φανταστείς για τον Οσάμα μπιν Λάντεν, τον ζαρκάοθι και όλους τους ηγέτες των τζιχαντιστών ενώ στην Σαουδική Αραβία ακόμα κι αν το τολμήσεις να προφέρεις το όνομά τους σε συλλαμβάνουν.

Σας δείχνουμε μόνο μερικά από τα δεκάδες αντίστοιχα post που ο Ερντογάν και η Τουρκία εκθειάζονται, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρείτε από τους ίδιους, το πρώτο Ισλαμικό Χαλιφάτο εν λειτουργία και πρότυπό τους για αυτό που θα κάνουν αυτοί.

Σχετικά άρθρα