Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τανκς και τάγματα θανάτου κατά των Κούρδων έβγαλε ο Ερντογάν (φωτο)

Τανκς και τάγματα θανάτου κατά των Κούρδων έβγαλε ο Ερντογάν (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντιγιάρμπακιρ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Τανκς, ελεύθερους σκοπευτές και τάγματα θανάτου από παρακρατικούς τζιχαντιστές έβγαλε ο Ερντογάν για να δολοφονήσουν τους Κούρδους που έχουν εξεγερθεί σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας.

Τανκς έχουν βγει στο Ντιγιάρμπακιρ (φωτο) που είναι και η πρωτεύουσα του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν καθώς και σε δεκάδες άλλες πόλεις.

Στις πόλεις που έχειαν ελευθερώσοι οι Κούρδοι και σε ορισμένες από αυτές είχαν αναγκαστεί να φύγουν οι αστυνομικοί.

Στο Ντιγιάρμπακιρ ξέρει το καθεστώς Ερντογάν ότι μόνο με τανκς και πόλεμο μπορεί να τα καθυποτάξει.

Είναι ενδεικτική η φωτογραφία με τον ελεύθερο σκοπευτή μέσα από στρατόπεδο στο Ντιγιάρμπακιρ, αφού έξω δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν.

Όμως επειδή το καθεστώς του τζιχαντιστή Προέδρου Ερντογάν ξέρει μόνο από βρώμικο πόλεμο, έβγαλε στον δρόμο τα φίδια που έτρεφε με άφθονο κρατικό χρήμα όλα αυτά τα χρόνια.

Τα τάγματα θανάτου των τζιχαντιστών που ξαμολήθηκαν από τα υπόγεια των τζαμιών και έρχονται να σκοτώσουν τους Κούρδους μαχητές της ελευθερίας.

Θαυμάστε τους Τούρκους με τις χαρακτηριστικές γενειάδες των τζιχαντιστών που έρχονται να κάνουν την βρώμικη δουλειά του Ερντογάν.

Χθες αυτοί τζιχαντιστές δολοφόνησαν τους περισσότερους από τους 14 Κούρδους διαδηλωτές.

Οι φωτογραφίες τους είναι από το Βαν της ανατολικής Τουρκίας αλλά στα social media υπάρχουν αναφορές ότι τα τάγμνατα θανάτου των τζιχαντιστών είναι παντού όπου υπάρχει διαδήλωση Κούρδων.

isid 8

isid 7

isid 6

isid 5

isid 4

isid 3

isid 2

isid 1

Σχετικά άρθρα