Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κούρδοι – Τουρκία: Ερντογάν δεν κάνουμε πίσω (φωτογραφίες)

Κούρδοι – Τουρκία: Ερντογάν δεν κάνουμε πίσω (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Κωνσταντινούπολη, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Με 14 δολοφονημένους ήρωες, οι Κούρδοι δηλώνουν και σήμερα αποφασισμένοι να κατέβουν στους δρόμους.

“Ερντογάν δεν κάνουμε πίσω” φωνάζουν σε δεκάδες πορείες, που ξεφυτρώνουν σε διάφορα σημεία της Κωνσταντινούπολης, που είναι αστακός.

Όπως θα δείτε και στις πρώτες φωτογραφίες από την συνοικία Εσενγιούρτ, οι ειδικές δυνάμεις του στρατού μαζί με την πυροσβεστική και την αστυνομία έχουν μπολοκάρει την κεντρική πλατεία όπου είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει συγκέντρωση.

Όμως ειδικά στην Πόλη οι συγκεντρώσεις ξεπηδούν από διάφορα άλλα σημεία της πόλης όπως στο “πλούσιο” Σισλί.

Για τις νέες πορείες ενημερώνουν ο ένας τον άλλο από τα social media προκειμένου να κάνουν κλεφτοπόλεμο με την αστυνομία.

Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν πριν από λίγο όταν κάτω από την μύτη της αστυνομοκρατούμενης Κωνσταντινούπολης Κούρδοι και Τούρκοι (και έχει σημασία αυτό)
έκαναν αλυσίδα ειρήνης στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Στον πεζόδρομο της Ίστικλαλ, την Μεγάλη οδό του Πέρα, τον “δρόμο των Ελλήνων” όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην Πόλη, πριν εκδιωχθούν βίαια οι Έλληνες από το παρακράτος της Τουρκίας.

poli kourds 1

poli kourds 2

poli kourds 3

poli kurds 4

poli kurds 5

Σχετικά άρθρα