Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι σκότωσαν δεκάδες τζιχαντιστές στην Κομπάνι (φωτογραφίες)

Οι Κούρδοι σκότωσαν δεκάδες τζιχαντιστές στην Κομπάνι (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Σύμφωνα με επίσημο πολεμικό ανακοινωθέν του YPG μέσα από την Κομπάνι, το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει για 23η ημέρα τις προσπάθειες να καταλάβει την κουρδική πόλη στη βόρεια Συρία.

Οι μισθοφόροι του Ισλαμικού Κράτους, όπως αναφέρονται χαρακτηριστικά, επιτίθενται στην πόλη με βαριά όπλα και οι άνδρες και οι γυναίκες του YPG προβάλλουν ηρωική αντίσταση σε όλα τα μέτωπα.

Οι επιθέσεις των τζιχαντιστών στο νότιο και ανατολικό μέτωπο της Κομπάνι ήταν συνεχείς όλο το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ωστόσο, οι κουρδικές δυνάμεις τους καθήλωσαν. Οι τζιχαντιστές επιτίθενται με τανκς και βαρύ πυροβολικό το οποίο έχουν φέρει κοντά στην πόλη.

Οι μάχες διεξάγονται στις συνοικίες Μποτάν, Μεγκτέλ και Κανία Κουρντάν και κοντά στον λόφο Μιστενούρ.

Στις επιχειρήσεις στο ανατολικό μέτωπο της Κομπάνι σκοτώθηκαν 21 τζιχαντιστές και να καταστραφεί ένα τεθωρακισμένο όχημα τους. Στο νότιο μέτωπο σκοτώθηκαν 13 τζιχαντιστές και άλλοι 2 σκοτώθηκαν σε όχημα που μετέφερε πυρομαχικά. Στο δυτικό μέτωπο οι τζιχαντιστές δέχθηκαν αντεπίθεση από τους Κούρδους και αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν αφήνοντας πίσω τα όπλα τους και 24 νεκρούς.

Δείτε φωτογραφίες από τους νεκρούς τζιχαντιστές έξω από την Κομπάνι:

isis-1

isis-2

isis-3

isis-4

isis-5

isis-6

Σχετικά άρθρα