Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτογραφία: Τούρκοι τζιχαντιστές έτοιμοι να χτυπήσουν Κούρδους διαδηλωτές

Φωτογραφία: Τούρκοι τζιχαντιστές έτοιμοι να χτυπήσουν Κούρδους διαδηλωτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μπινγκόλ, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Καζάνι που βράζει, έτοιμο να ανατιναχτεί η Τουρκία. Σύμφωνα με τις κουρδικές ειδησεογραφικές πηγές στο twitter, συμμορίες Τούρκων τζιχαντιστώνισλαμιστών, προσκείμενων στο Ισλαμικό Κράτος, έχουν συγκεντρωθεί με τακτικές παρακράτους να επιτεθούν στους αριστερούς Κούρδους πατριώτες και δημοκρατικούς που διαδηλώνουν σε όλες τις πόλεις της Τουρκίας ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος και στην υποστήριξη που λαμβάνει από την κυβέρνηση της Τουρκίας.

Οι διαδηλωτές επίσης διαμαρτύρονται που η πολιορκημένη από το Ισλαμικό Κράτος κουρδική πόλη Κομπάνι, στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας, έχει αφεθεί στην τύχη της και δεν λαμβάνει καμιά βοήθεια ή υποστήριξη από τη συμμαχία του Ομπάμα με τους Άραβες που υποτίθεται ότι πολεμά το Ισλαμικό Κράτος.

Στην πόλη Μπινγκόλ (Bingöl) της ανατολικής Τουρκίας (το ελληνικό όνομα της πόλης είναι Ρωμανούπολις, από τον αυτοκράτορα Ρωμανό Α΄ Λακαπηνό) στην Ανατολία, δηλαδή στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, με πληθυσμό 87.000 ανθρώπους, συμμορίες τζιχαντιστών έχουν φωτογραφηθεί να είναι ήδη συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να επιτεθούν στους δημοκρατικούς Κούρδους διαδηλωτές.

Δείτε φωτογραφίες από την τεράστια διαδήλωση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Μπινγκόλ:

bingol-1

bingol-2

Δείτε και φωτογραφία των τζιχαντιστών που είναι συγκεντρωμένοι και ετοιμάζονται να χτυπήσουν με παρακρατικές μεθόδους τους Κούρδους διαδηλωτές. Όπως βλέπετε κρατάνε και ρόπαλα.

pro-isis-turkey

Σχετικά άρθρα