Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα μπορούσαν να ήταν τα δικά σου παιδιά, κυνηγημένα από το Ισλαμικό Κράτος

Θα μπορούσαν να ήταν τα δικά σου παιδιά, κυνηγημένα από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Παιδιά, Συρία, Τζιχαντιστές,

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από κουρδικές ομάδες στο Facebook φανερώνουν το δράμα των αμάχων και κυρίως των μικρών παιδιών, που κυνηγά το Ισλαμικό Κράτος για να τα σφάξει.

Οι δολοφόνοι τζιχαντιστές βιάζουν γυναίκες και κορίτσια, κατακρεουργούν, διαπράττουν πρωτοφανή εγκλήματα στο όνομα του Θεού τους. Ενώ οι ένοπλες δυνάμεις των Κούρδων δίνουν επικό αγώνα στα τείχη της Κομπάνι, υπερασπιζόμενοι όχι απλά μια πόλη, αλλά την ελευθερία τους, την εθνική τους ανεξαρτησία, την ίδια την υπόστασή τους ως έθνος απέναντι στις ορδές που εξοπλίζει ο παρανοϊκός Ερντογάν για να τους εξαλείψουν από το πρόσωπο της γης, οι άμαχοι και πολλά μικρά παιδιά έγιναν πρόσφυγες για να γλιτώσουν από τα χατζάρια των ισλαμικών καθαρμάτων.

Πραγματικά τι μπορεί να πει κανείς σε αυτό το μικρό κορίτσι που κρατά σφιχτά στην αγκαλιά του το νεογέννητο αδελφάκι του. Πώς αλήθεια μπορεί να μείνει κανείς ασυγκίνητος, αδιάφορος, στην προσφυγιά αυτού του παιδιού, που κανονικά θα έπρεπε να παίζει με τις κούκλες του πλάι στην κούνια του μωρού, αντί να τρέχει να γλιτώσει με το βρέφος στα χέρια του από τον θάνατο και τη φωτιά.

Αυτό είναι το Ισλαμικό Κράτος, αυτή είναι και η Τουρκία που το υποστηρίζει. Εμείς ως Έλληνες πάθαμε ακριβώς τα ίδια από τους Τούρκους πολλές φορές στην ιστορία μας, η κουρδική τραγωδία είναι και δική μας τραγωδία από το ίδιο δολοφονικό και αιμοσταγές κτήνος του οθωμανισμού και του ισλαμισμού. Θυμηθείτε Έλληνες την Μικρά Ασία, θυμηθείτε την Κύπρο, οι φονιάδες δεν αλλάζουν, το σύστημα που γεννά αυτούς τους φονιάδες είναι το ίδιο, απαράλλαχτο.

Κοίταξε καλά αυτή την εικόνα Έλληνα, θα μπορούσαν να ήταν τα δικά σου παιδιά…

kobane-koritsi

Σχετικά άρθρα