Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο κλόουν έγινε βουλευτής με… 1.000.000 ψήφους

Ο κλόουν έγινε βουλευτής με… 1.000.000 ψήφους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βραζιλία, Εκλογές, Τιριρίκα, Φρανσίσκο Ολιβέιρα Σίλβα,

Ο γνωστός κλόουν Τιριρίκα μπήκε ξανά στη βουλή στις εκλογές της Βραζιλίας συγκεντρώνοντας πάνω από ένα εκατομμύριο ψήφους!

Ο γνωστός βραζιλιάνος κωμικός ηθοποιός Φρανσίσκο Ολιβέιρα Σίλβα, πήρε πάλι τη θέση του στο κογκρέσο ανάμεσα σε άλλους celebrities, όπως οι ποδοσφαιριστές Μπεμπέτο και Ρομάριο.

Ο Τιριρίκα εξελέγη για πρώτη φορά στις βραζιλιάνικες εκλογές του 2010 κάνοντας πολλούς πολιτικούς να χάσουν το χαμόγελό τους!Μέχρι τότε ήταν αναλφάβητος κι έτσι αναγκάστηκε να … γράφει για να αναλάβει το νέο του αξίωμα.

Δεν μίλησε ποτέ ενώπιον του Σώματος, αλλά είχε τις περισσότερες παρουσίες στο Κογκρέσο από τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Το κεντρικό προεκλογικό του σύνθημα ήταν: «Ξέρετε τι κάνει ακριβώς ένας γερουσιαστής; Εγώ δεν ξέρω. Ψηφίστε με και θα σας πω».

Η επανεκλογή ου Τιριρίκα δείχνει ότι τέτοιους είδους υποψηφιότητες αντανακλούν την απογοήτευση των ψηφοφόρων για τα σκάνδαλα διαφθοράς και το πολιτικό αδιέξοδο στη μεγαλύτερη δημοκρατία της Λατινικής Αμερικής.

Αίσθηση προκάλεσε επίσης ότι στις χθεσινές εκλογές υπήρχαν πέντε υποψήφιοι με τα ονόματα Μπαράκ Ομπάμα( !) τρείς Οσάμα Μπιν Λάντεν (!)ένας Ιησούς, μία Wonder Woman, ένας Πράκτορας 007, ένας Ράμπο, ένας Πρόσωπο Χάμπουργκερ!

TIRIRIKATIRIRIKA 2

Σχετικά άρθρα