Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκλεψαν και βασάνισαν κατοικίδιο κουνέλι

Έκλεψαν και βασάνισαν κατοικίδιο κουνέλι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Κακοποίηση Ζώων, Κουνέλι, Φωτογραφίες,

Η ομάδα των μεθυσμένων νεαρών αντρών από τη Βρετανία που έκλεψαν ένα κατοικίδιο κουνέλι, το βασάνισαν και το πέταξαν από το παράθυρο, γλίτωσαν τη φυλάκιση.

Η Πέρσυ, το κατοικίδιο κουνέλι της Ρεμπέκα Άτκινσον (Rebecca Atkinson) εκλάπη τον Ιούνιο από το κλουβί του και μεταφέρθηκε σε ένα πάρτι.

Η τύχη του ζώου αγνοούνταν μέχρι που η μητέρα της οικογένειας εντόπισε βίντεο στο διαδίκτυο που έδειχνε το κατοικίδιο τους να βασανίζεται μέχρι θανάτου από δύο νεαρούς άντρες και δύο ανήλικους.

Στο βίντεο φαίνονται 3 νεαροί που σε μια μπανιέρα με το κουνέλι, το οποίο προσπαθούν να ξυρίσουν. Στη συνέχεια πέταξαν το κουνέλι από το παράθυρο και ο ένας νεαρός του έσπασε το λαιμό.

KOUNELI-1

Η Πέσυ είχε γεννήσει πρόσφατα 5 μικρά, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να επιζήσουν χωρίς τη μητέρα τους.

Οι δύο ενήλικες καταδικάστηκαν σε 18 μήνες κοινωφελούς εργασίας και 200 ώρες απλήρωτης εργασίας ο καθένας. Τους απαγορεύτηκε, επίσης, η δυνατότητα να φιλοξενούν κατοικίδια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Η οικογένεια Άτκινσον δεν έμεινε ικανοποιημένη από την ποινή και μαζεύουν υπογραφές ζητώντας την φυλάκισή τους.

Η κατακραυγή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, και σύμφωνα με το δικηγόρο τους, οι δύο ένοχοι ενήλικες, έχουν δεχτεί απειλές καθώς και μια επίθεση.

KOUNELI-2

Σχετικά άρθρα