Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό κράτος: Θα σφάξουμε όλους τους Κούρδους! (βίντεο)

Ισλαμικό κράτος: Θα σφάξουμε όλους τους Κούρδους! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Εφημερίδα Hurriyet, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι μάχες γύρω από την πόλη Κομπάνι στα σύνορα Τουρκίας – Συρίας. Θα σφάξουμε όλους τους Κούρδους απειλεί το Ισλαμικό Κράτος ενώ ο Ερντογάν για πρώτη φορά φαίνεται να παίρνει (για τα μάτια του κόσμου) ξεκάθαρη θέση ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός δήλωσε ότι η χώρα του δεν μπορεί να παρακολουθεί άλλο αμέτοχη τη μαζική σφαγή που συντελείται στα σύνορα με τη Συρία.

Όπως γράφει η Hurriyet o Eρντογάν είπε, “Δε θέλουμε να παίρνουμε θέση σε εσωτερικά ζητήματα γειτονικών χωρών αλλά όταν συνεχίζεται το μαζικό αιματοκύλισμα γυναικών, παιδιών και αθώων πολιτών τότε δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια”.

Το μήνυμα του Ερντογάν έρχεται μία μέρα μετά την έγκριση του τουρκικού κοινοβουλίου για στρατιωτικές επιχειρήσεις στα σύνορα με τη Συρία ενώ παράλληλα εγκρίθηκε και η ανάπτυξη ξένων στρατευμάτων σε τουρκικό έδαφος με απώτερο στόχο να σταματήσουν την προέλαση του Ισλαμικού κράτους.

Βεβαίως, αυτά που γράφει η Χουριέτ και λέει ο Ερντογάν δεν τα πιστεύει κανείς, ούτε μέσα στην Τουρκία, ούτε οι Κούρδοι…

Δείτε το βίντεο από τις μάχες των Κούρδων με το Ισλαμικό Κράτος:

Σχετικά άρθρα