Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρήκαν τάφους με δεκάδες σκελετούς ναζί στο Βερολίνο (φωτογραφίες)

Βρήκαν τάφους με δεκάδες σκελετούς ναζί στο Βερολίνο (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αδόλφος Χίτλερ, Βερολίνο, Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, Ναζί, Φωτογραφίες,

Φορώντας πλήρη εξάρτηση, δηλαδή τις αρβύλες τους, κράνη και έχοντας τα όπλα τους παραμάσχαλα βρέθηκαν οι σκελετοί των Γερμανών ναζί, 70 χρόνια από την κατάληψη των σοβιετικών δυνάμεων στο Βερολίνο.

Τα απίστευτα ευρήματα εντόπισε η αρχαιολογική σκαπάνη κοντά στο Βραδεμβούργο, στην περιοχή Κλεσίν. Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τα οστά Γερμανών στρατιωτών που μάχονταν δυνάμεις των Σοβιετικών πριν οι τελευταίοι μπουν στο Βερολίνο.

Οι φωτογραφίες από τους ομαδικούς τάφους που έφερε στο φως της δημοσιότητας η βρετανική Daily Mail ανασύρουν φρικιαστικές μνήμες από τη θηριωδία του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου, του ναζισμού και της συγκεκριμένης μάχης που κόστισε τη ζωή σε περισσότερους από 10.000 ναζί του Χίτλερ.

Μετά από τριήμερες εξοντωτικές μάχες στα πέριξ του Βερολίνου, οι ναζιστικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τις γραμμές τους απέναντι στους σχεδόν 1.000.000 Σοβιετικούς και έσπασαν, τον Απρίλιο του 1945, γεγονός που οδήγησε στη λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ.

Δείτε τις φωτογραφίες:

nazi1

nazi2

nazi3

nazi4

nazi5

nazi6

nazi8

nazi7

Σχετικά άρθρα