Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγίδευσε υφυπουργό του Κάμερον με γυμνές φωτογραφίες

Παγίδευσε υφυπουργό του Κάμερον με γυμνές φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μάλιν Σάλεν, Μπρουκς Νιούμαρκ, Φωτογραφίες,

Παγίδευσε υφυπουργό της κυβέρνησης Κάμερον στη Βρετανία με γυμνές φωτογραφίες. Το ροζ σκάνδαλο έρχεται να δώσει ένα ακόμη ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Μπρουκς Νιούμαρκ βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα ενός πολιτικού σκανδάλου, ανταλλάσοντας γυμνές φωτογραφίες με μια 20χρονη που ανήκε στη νεολαία του κόμματος των συντηρητικών. Η ξανθιά καλλονή τον φλέρταρε επίμονα μέσω μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αποτέλεσμα ήταν πέσει στην παγίδα που του είχαν στήσει. Η κοπέλα συστήθηκε ως «Σόφι Γουίταμς» και αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για το alter ego ενός βρετανού δημοσιογράφου της Mirror.

Στις 17 Ιουλίου 2014 η «Σόφι» του έστειλε μια γυμνή φωτογραφία και του έγραψε σε προσωπικό μήνυμα να την κρατήσει και να μην τη δείξει σε κανέναν. Ο Νιούμαρκ απάντησε με μια δική του γυμνή φωτογραφία, υπογράφοντας ουσιαστικά την πολιτική του καταδίκη.

Μετά τις αποκαλύψεις ο Νιούμαρκ σημείωσε στο BBC: «Εμφανίστηκα τελείως χαζός και είμαι ο μοναδικός υπεύθυνος. Πλήγωσα αυτούς που αγαπούσα περισσότερο». Πάντως, όπως έγινε γνωστό, η «Σόφι» είχε προσπαθήσει να αποπλανήσει κι άλλους πολιτικούς στη Βρετανία.

Για την ιστορία η… Σόφι είναι μοντέλο 22 ετών από τη Σουηδία ονόματι Μάλιν Σάλεν και στο παρελθόν έχει επιχειρήσει να κάνει το ίδιο πράγμα και σε άλλους πολιτικούς.

sofi1

sofi2

sofi3

sofi4

Σχετικά άρθρα