Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία – ΣΟΚ: Τζιχαντιστές βαράνε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο (βίντεο)

Τουρκία – ΣΟΚ: Τζιχαντιστές βαράνε φοιτητές στο Πανεπιστήμιο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Κωνσταντινούπολη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

Σοβαρά επεισόδια διαδραματίστηκαν στο Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης όταν τζιχαντιστές επιτέθηκαν σε φοιτητές που είχαν ανεβάσει ένα σταντ με φωτογραφίες που καταδίκαζε το Ισλαμικό Κράτος.

Στο σταντ οι φοιτητές είχαν γράψει “Ισλαμικό Κράτος φύγε από την Μέση Ανατολή”.

Οι τζιχαντιστές που φορούσαν κουκούλες χτυπούσαν τους φοιτητές με καδρόνια στα οποία είχαν βάλει καρφιά τους φοιτητές και τους πέταγαν μπουκάλια.

Ένας φοιτητής νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Τρεις από τους τζιχαντιστές συνελήφθησαν και όπως αποκαλύφθηκε αργότερα είχαν σχέσεις με την οργάνωση “Μουσουλμανική Νεότητα”, μία από τις πολλές οργανώσεις που ξεφύτρωσαν με την άνοδο του AKP, του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν.

Οι φοιτητές του πανεπιστημίου που είναι αντίθετοι με το Ισλαμικό Κράτος δήλωσαν”δεχθήκαμε επίθεση από 20 τζιχαντιστές επειδή ως φοιτητές αντιδρούμε στην συμμορία του Ισλαμικού Κράτους που έχει βάψει τα χέρια του με αίμα αθώων πολιτών στο Κομπανί και αλλού στην Συρία, και που βιάζουν γυναίκες”.

Επίσης κατήγγειλαν τους φρουρούς του ιδρύματος και την αστυνομία που έμειναν απαθείς στην πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκαν.

“Ξέρουμε ότι αυτοί οι τζιχαντιστές παίρνουν δύναμη από το το κόμμα του Ταγίπ Ερντογάν, που τους στέλνει φορτηγά με όπλα για να σκοτώνουν αθώους πολίτες” δήλωσαν οι φοιτητές στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Σχετικά άρθρα