Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκέι πάρτι στο Ισραήλ εμπνευσμένο από το Ισλαμικό Κράτος

Γκέι πάρτι στο Ισραήλ εμπνευσμένο από το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Ντέιβιντ Χέινς, Ομοφυλόφιλοι, Στίβεν Σότλοφ, Τελ Αβίβ, Τζέιμς Φόλεϊ, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Πηγή έμπνευσης για… γκέι πάρτι στο Ισραήλ αποτέλεσε το Ισλαμικό Κράτος. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, με αυτόν τον τρόπο σκέφτηκε ο διοργανωτής, Dreck να διαφημίσει το μεγάλο event που έχει κανονιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή στο Τελ Αβίβ, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα στους παράφρονες τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος.

Εμπνεύστηκε κατ’ αυτόν τον τρόπο από το Ισλαμικό Κράτος και τους αποκεφαλισμούς του τζιχαντιστή Τζον. Αποτέλεσμα ήταν να τραβήξει ορισμένες φωτογραφίες παρόμοιες με αυτές του Τζέιμς Φόλεϊ, του Στίβεν Σότλοφ και του Ντέιβιντ Χέινς, λίγο πριν ο εκτελεστής του Ισλαμικού Κράτους σκορπίσει τη φρίκη μπροστά στην κάμερα.

Ένας άνδρας στο ρόλο του εκτελεστή στέκεται όρθιος με μία ανάλαφρη κελεμπία πίσω από έναν άλλο που είναι γονατισμένος με το κεφάλι του να φτάνει στα επίμαχα σημεία του πρώτου και ντυμένος με την κλασσική πορτοκαλί φόρμα που φορούν οι όμηροι του ISIS.

Απαντώντας στις αντιδράσεις που προκάλεσε η διαφημιστική καμπάνια, ο διοργανωτής τόνισε ότι «απορρίπτουμε κάθε μορφή βίας. Οι φωτογραφίες αυτές είναι απλά η δική μας ειρωνική απάντηση στο Ισλαμικό Κράτος».

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πρώτη αφίσα «κατέβηκε» μετά τις αντιδράσεις για προσβολή των νεκρών Τζέιμς Φόλεϊ, Στίβεν Σότλοφ και Ντέιβιντ Χέινς.

gay_islamist

gay_islamist1

Σχετικά άρθρα