Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι πρώτες εικόνες μέσα από την σατανιστική τελετή στην Οκλαχόμα (βίντεο)

Οι πρώτες εικόνες μέσα από την σατανιστική τελετή στην Οκλαχόμα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνταμ Ντάνιελς, Βίντεο, Εκκλησία του Αχριμάν, Καθολική Εκκλησία, Οκλαχόμα, Σατανισμός, Φωτογραφίες,

Η αίθουσα είναι σκοτεινή και κάποια στιγμή ανοίγουν τα φώτα.

Όλο το σκηνικό είναι μαύρο και πάνω ψηλά βρίσκεται το σύμβολο του Σατανά.

Όλα εξελίσσονται σε κεντρικό συνεδριακό κέντρο στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Πρόκειται για την δημόσια σατανιστική τελετή που έκαναν οι οπαδοί της Εκκλησίας του Αχριμάν, που έχει ιδρύσει ο Άνταμ Ντάνιελς.

Η εκδήλωση σύμφωνα με τον τοπικό τύπο ξεκίνησε με μια μπάντα που έπαιζε Death Metal.

Ενώ στην συνέχεια έγινε και η σατανιστική τελετή, με έναν άνδρα ξαπλωμένο πάνω σε ένα τραπέζι, όπως ακριβώς βλέπουμε και στις ταινίες τρόμου.

Στα αριστερά του βρίσκεται ο αρχισατανιστής Άνταμ Ντάνιελς με μια κοκκινωπή φορεσιά.

Στα δεξιά του είναι ο βοηθός του Ντάνιελς και διαβάζει κάτι σαν εξορκισμό, όχι του σατανά φυσικά, αλλά εξορκισμό του Αγίου πνεύματος.

Στο κεφάλι του άντρα που είναι ξαπλωμένος στο τραπέζι των σατανιστών είναι μία κοντή κοπέλα, ιέρεια του Σατανά προφανώς, που κρατά κάτι σαν
κούκλα.

Στα πόδια του άνδρα βρίσκεται μία άλλη ιέρεια του Σατανά με πράσινα μαλλιά, αλλά και εμφανή τα σημάδια της αμηχανίας, και αρκετή δόση υπερκινητικότητας.

Ο Αρχισατανιστής Άνταμ Ντάνιελς κάποια στιγμή βγάζει ένα μαχαίρι, το σηκώνει ψηλά και μετά το ακουμπά στο πλευρό του άντρα.

Έξω από το κέντρο που γινόταν η σατανιστική τελετή ήταν συγκεντρωμένοι πάνω από 600 χριστιανοί που διαδήλωναν ενάντια στους οπαδούς του Αντίχριστου.

“Εδώ βρίζουν και βλασθημούν κατά του Χριστού” έγραφε το ένα πανό των χριστιανών που πραγματικά ξεσηκώθηκαν αυτή την φορά γιατί έγινε δημοσιοποίηση της τελετής μέσα από το διαδίκτυο και έγινε γνωστό στις πλατιές μάζες.

 

stanistes daniels 2

stanistes daniels 3

stanistes daniels


Οι σατανιστικές τελετές ξεκίνησαν με μουσική Death Metal:

Δείτε εικόνες από την είσοδο του Άνταμ Ντάνιελς στον χώρο της σατανιστικής τελετής, καθώς και την αντισυγκέντρωση που έκαναν χριστιανικές οργανώσεις:

Σχετικά άρθρα