Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Επιχειρηματίας από τα Σκόπια έγινε τζιχαντιστής

Ισλαμικό Κράτος: Επιχειρηματίας από τα Σκόπια έγινε τζιχαντιστής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αλβανία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Κόσοβο, Κούρδοι, Λαβντρίμ Μουχατζερί, Σκόπια, Συρία, Τζιχαντιστές,

Επιχειρηματίας από την πόλη Γκοστιβάρ, αποκαλύφθηκε ότι έφυγε από τα Σκόπια με όλη την οικογένειά του και πήγε να πολεμήσει για το Ισλαμικό Κράτος στην Συρία.

Δεκάδες μουσουλμάνοι από τα Σκόπια έχουν γίνει τζιχαντιστές φονιάδες αλλά φαίνεται ότι δεν ανησυχούν ιδιαίτερα, αφού το θέμα παίζει χαμηλά στην επικαιρότητα και το μόνο που αναφέρεται είναι ότι πρόκειται για Αλβανό.

Απλά αυτή την στιγμή, η κυβέρνηση των Σκοπίων προσπαθεί να παίξει ένα παιχνίδι προπαγάνδας ενάντια στους Αλβανούς που ανακήρυξαν αυτόνομη Δημοκρατία της Ιλιρίδας.

Το κεντρικό πρόσωπο, που στρατολόγησε και έφτιαξε τους πρώτους πυρήνες του Ισλαμικού Κράτους στα Σκόπια, είναι ο Λαβντρίμ Μουχατζερί (Lavdrim Muhaxheri).

Πρόκειται για τον περιβόητο Κοσοβάρο τζιχαντιστή που έχει ένα ολόκληρο τάγμα τζιχαντιστών από τα Βαλκάνια, όχι μόνο Αλβανούς, που αποκεφάλιζε Κούρδους και Σύριους. Σε ό,τι αφορά τον Λάβντριμ Μουχατζερί, στις 20 Αυγούστου οι Κούρδοι ανακοίνωσαν ότι τον σκότωσαν. Διαβάστε την είδηση του θανάτου του εδώ: Οι Κούρδοι σκότωσαν τον Αλβανό τζιχαντιστή Lavdrim Muhaxheri

isis alvanos 1

isis alvanos 2

Διαβάστε σχετικά: ΣΟΚ με τον Αλβανό που αποκεφαλίζει Σύριο και ποζάρει στο Facebook

Σχετικά άρθρα