Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποδείξεις στο LiveLeak ότι η Τουρκία υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος

Αποδείξεις στο LiveLeak ότι η Τουρκία υποστηρίζει το Ισλαμικό Κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Φωτογραφίες, Χάσαν Νασράλα,

Τον ισχυρισμό ότι η Τουρκία στηρίζει το Ισλαμικό Κράτος και τις επιδιώξεις του για ίδρυση χαλιφάτου τον έχουμε γράψει και παρουσιάσει σε σειρά αναρτήσεών μας.

Ίσως είμαστε και το μοναδικό Μέσο στην Ελλάδα, που ξεκάθαρα αναφέρει και προσάπτει στην κυβέρνηση Ερντογάν συμμαχία και συνεργασία με τους τζιχαντιστές.

Μια ανάρτηση στο LiveLeak, από τον χρήστη KurdishGirl90, μας παρουσιάζει μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων και κάποια βίντεο που δείχνουν ξεκάθαρα τις σχέσεις της Τουρκίας με το Ισλαμικό Κράτος.

erdogan-isil

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φιλιέται, αγκαλιάζεται, με ισλαμιστή τρομοκράτη που πολέμησε αρχικά στη Λιβύη και μετά εντάχθηκε στο Ισλαμικό Κράτος.

traumatias

Τραυματίας τζιχαντιστής νοσηλεύεται σε τουρκικό νοσοκομείο…

traumatias-2

nasrala

Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, ευθέως έχει κατηγορήσει την Τουρκία και το Κατάρ ότι στηρίζουν το Ισλαμικό Κράτος.

tourkia

Στην Τουρκία πάγκοι με την “πραμάτεια” του Ισλαμικού Κράτους στήνονται ελεύθερα και δημόσια.

soldier

Τούρκος στρατιώτης ποζάρει “παρέα” με τζιχαντιστές!… Μια στιγμή! Αυτό τώρα πώς έγινε; Μήπως έχει δίκιο το σχόλιο στη φωτογραφία που γράφει “Τούρκος στρατιώτης δείχνει στο Ισλαμικό Κράτος πώς δουλεύουν τα νέα όπλα τους”; Μάλλον έχει δίκιο, διότι να ανταλλάσσουν κοσμική… επίσκεψη δύσκολο μας φαίνεται.

Στο βίντεο που θα δείτε οι τζιχαντιστές μιλάνε τουρκικά.

Το ίδιο παρεάκι…

Αλλά το βίντεο που ακολουθεί θεωρούμε ότι είναι η καλύτερη απόδειξη.

Τουρκική στρατιωτική φάλαγγα περνάει από σημείο ελέγχου του Ισλαμικού Κράτους.

Όπως αντιλαμβάνεστε -και οι πλέον δύσπιστοι- ο ένας στρατός περνά μέσα από τον άλλον μόνο όταν αυτοί οι δύο στρατοί είναι σύμμαχοι.

Σχετικά άρθρα