Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναμονή ένα μήνα για εστιατόριο που σερβίρει αποκλειστικά πέη (φωτο + βίντεο)

Αναμονή ένα μήνα για εστιατόριο που σερβίρει αποκλειστικά πέη (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Guolizhuang, Βίντεο, Εστιατόρια / Εστίαση, Κίνα, Πεκίνο, Φωτογραφίες,

Τι… πέος τραβά η όρεξή σου; Ό,τι και να θες στο εστιατόριό μας θα το φας. Θα μπορούσε να είναι το μότο για το πλέον εκκεντρικό γκουρμέ εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη και κάνει θραύση στο Πεκίνο από το 2006.

Το Guolizhuang έχει ως κύριο πιάτο και σπεσιαλιτέ τα πέη ζώων! Η ποικιλία είναι απίστευτη καθώς μπορεί κανείς να απολαύσει από το τεράστιο πέος της γαλάζιας φάλαινας, που έχει μήκος 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα, μέχρι πέος αλόγου που φθάνει τα 45 εκατοστά. Και το μενού δεν περιορίζεται σε αυτά…

Η αναμονή για να μπορέσει κανείς να δειπνήσει στο εστιατόριο φτάνει σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και τον ένα μήνα.

Η φίρμα μάλιστα έχει επιδείξει μεγάλη εξωστρέφεια, καθώς έχει αναπτύξει δίκτυο franchising σε όλο το Πεκίνο, αλλά έχει «ταξιδέψει» και στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στην Ατλάντα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του Guolizhuang τα πέη – εδέσματα σερβίρονται πολλές φορές κομμένα σε φέτες, για να μη σοκάρουν τις κυρίες και κομπλάρουν τους άνδρες που επέλεξαν το εστιατόριο για να δειπνήσουν.

Πάντως σύμφωνα με τον αρχαίο κινεζικό μύθο, όποιος άνδρας τρώει πέος ζώου δυναμώνει ο ίδιος, ενώ για τις γυναίκες φημολογείται ότι αποκτούν σφριγηλή επιδερμίδα.

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο είναι ο τρόπος με τον οποίος κάπιος ενδιαφερόμενος καλεί την καλή του ή κάποια συνάδελφο σε δείπνο στο εν λόγω εστιατόριο. Και αυτό διότι το κλασσικό «πάμε να φάμε ένα… πέος, κερνάω εγώ» δεν ακούγεται εξαρχής και τόσο καλή ιδέα.

peos1

peos2

peos3

peos4

peos5

Σχετικά άρθρα