Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με αυτό το σπαθί θα αποκεφάλιζαν οι τζιχαντιστές στην Αυστραλία (φωτογραφίες)

Με αυτό το σπαθί θα αποκεφάλιζαν οι τζιχαντιστές στην Αυστραλία (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, Αυστραλία, Βίντεο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Μοχάμεντ Αλί Μπαριαλέι, Ομαρτζάν Αζαρί, Σίδνεϊ, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία, Φωτογραφίες,

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις της αστυνομίας στην Αυστραλία, από τα στοιχεία που βρήκαν στην μεγαλύτερη αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην ιστορία της χώρας.

Ένας 22χρονος τζιχαντιστής,συνελήφθη στο Σίδνεϊ, λίγο πριν επιχειρήσει να αποκεφαλίσει δημόσια πολίτη σε τρομοκρατική επίθεση που σχεδίαζαν.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του Ομαρτζάν Αζαρί (Omarjan Azari) μετά από συνομιλία που είχε με τον βασικό στρατολόγο τζιχαντιστή της Αυστραλίας Μοχάμεντ Αλί Μπαριαλέι (Μohammad Ali Baryalei).

Στην συνομιλία ακούγονται να σχεδιάζουν τρομοκρατική επίθεση σε κεντρικό σημείο της πόλης όπου ο 22χρονος Omarjan, θα αποκεφάλισε πολίτη ή πολίτες.

Σύμφωνα με τις αρχές ο Μohammad Ali Baryalei έχει στρατολογήσει τους μισούς από τους 60 Αυστραλούς που πολεμούν μαζί με το Ισλαμικό Κράτος στην Συρία.

Ο Μohammad Ali Baryalei πριν γίνει μεγάλος στρατολόγος του ισλαμικού Κράτους δούλευε σε κλαμπ στο Kings Cross του Σίδνεϊ και είχε παίξει επίσης έναν μικρό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά… Underbelly!

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 22χρονος Omarjan Azari, που θα ήταν ο εκτελεστής στα πρότυπα των επιθέσεων των Ουιγούρων (Τούρκων)
στην Κίνα, στην συνομιλία που έχει καταγραφεί μιλά με απίστευτο μίσος και φανατισμό.

Στο σπίτι του Omarjan Azari βρήκαν και το σπαθί με το οποίο θα έκανε την επίθεση.

spathi isis 2

spathi isis 3

Σχετικά άρθρα