Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μία 73χρονη χήρα με γόβες, διχτυωτά καλσόν και δερμάτινα

Μία 73χρονη χήρα με γόβες, διχτυωτά καλσόν και δερμάτινα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Φωτογραφίες, Χήρα,

Τα κολλητά δερμάτινα φορέματα, οι ψηλοτάκουνες γόβες και τα διχτυωτά καλσόν είναι τα μεγάλα φετίχ της. Ο λόγος για την 73χρονη χήρα και μητέρα τριών παιδιών, Jane Pesch, η οποία δεν λέει να συνειδητοποιήσει ότι έχει… ωριμάσει λίγο, ανένδοτη στο γεγονός ότι η ηλικία της δεν αποτελεί εμπόδιο για το ερωτικό προφίλ της.

«Υποθέτω ότι θα έπρεπε να φοράω ζεστές ζακετούλες και χαμηλά παπούτσια από το φαρμακείο. Αλλά ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα με έκανε δυστυχισμένη» σημειώνει χαρακτηριστικά η εκκεντρική ηλικιωμένη, που κάθε φορά που βγαίνει για ποτό θυμάται ότι «δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει να ντύνεσαι νεανικά ακόμα και μετά τα 70. Η Jane Fonda είναι καλύτερη από μένα;»

Ωστόσο, εκτός από εκκεντρική, η Jane παραδέχεται ότι είναι και θλιμμένη χήρα μιλώντας στη βρετανική Mirror, καθώς σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύεται της λείπει ο σύζυγός της. Βέβαια από την άλλη, λόγω του πένθους, η 73χρονη σημειώνει πως «δεν με ενδιαφέρει μία μακροχρόνια σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον σύζυγό μου αλλά θέλω να περνάω καλά και να διασκεδάζω».

Τέλος η 73χρονη Jane παραδέχεται ανοιχτά ότι μπαίνει καθημερινά σε sites γνωριμιών, χωρίς να λέει ποτέ όμως ψέματα για την ηλικία της.

JANE1

JANE2

Σχετικά άρθρα