Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πάνω από 2.000 τζιχαντιστές έτοιμοι να χτυπήσουν τις ΗΠΑ”

“Πάνω από 2.000 τζιχαντιστές έτοιμοι να χτυπήσουν τις ΗΠΑ”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIS, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λευκός Οίκος, Μάικ Ρότζερς, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο επικεφαλής της μόνιμης Επιτροπής Ασφαλείας στην Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, Μάικ Ρότζερς.

Σε συνέντευξή του στο πρόγραμμα Meet the Press, ο ρεπουμπλικάνος πολιτικός τόνισε ότι το μόνο που που λείπει από τους τζιχαντιστές για να χτυπήσουν μέσα στις ΗΠΑ είναι ένα… αεροπορικό εισητήριο.

“Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο ρυθμός των ανθρώπων από την Ευρώπη που στρατολογούνται από το Ισλαμικό Κράτος είναι αμείωτος. Βλέπουν ότι είναι πετυχημένη η στρατηγική του Ισλαμικού Κράτους και ότι νικάει συνεχώς και αυτό είναι επικίνδυνο και μας ανησυχεί” τόνισε ο Μάικ Ρότζερς.

“Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας είναι ότι υπάρχει πολλοί τζιχαντιστές που έχουν διαβατήρια ευρωπαϊκά και μπορούν να πετάξουν Ευρώπη και απο εκεί στις ΗΠΑ χωρίς βίζα” υπογράμμισε ο Μάικ Ρότζερς.

“Η κυβέρνηση Ομπάμα υποστηρίζει ότι γύρω στους 2.000 τζιχαντιστές έχουν βρετανικά και αμερικανικά διαβατήρια, εμείς στην επιτροπή όμως ξέρουμε από τις μυστικές υπηρεσίες ότι ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος”. που

Σχετικά άρθρα