Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκανε φάρσα ότι πάσχει από κοροναϊό και κινδυνεύει να μπει φυλακή (βίντεο)

Έκανε φάρσα ότι πάσχει από κοροναϊό και κινδυνεύει να μπει φυλακή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κίνα, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ρωσία,

Κακή αποδείχθηκε η έμπνευση ενός άνδρα να παραστήσει ότι πάσχει από κοροναϊό σε συρμό του Μετρό, καθώς συνελήφθη και κινδυνεύει με φυλάκιση πέντε χρόνων.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο διακρίνεται ένας άνδρας που φοράει μάσκα να πέφτει ξαφνικά στο έδαφος τη στιγμή που βρίσκεται σ’ ένα συρμό του Μετρό ο οποίος είναι γεμάτος κόσμο.

Στη συνέχεια διάφοροι άνθρωποι τον πλησιάζουν για να τον βοηθήσουν, αλλά ο άνδρας φαίνεται να υποφέρει από σπασμούς και ο κόσμος απομακρύνεται από κοντά του, τη στιγμή που ακούγονται φωνές ότι πάσχει από τον νέο κοροναϊό.

Ο άνδρας τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορείται για εγκληματικό χουλιγκανισμό και αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως πέντε χρόνια εάν καταδικαστεί.

Το υπουργείο Εσωτερικών της Ρωσίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη τη Δευτέρα και τόνισε ότι αναζητά δύο συνεργούς οι οποίοι ακούγονται στο βίντεο να φωνάζουν στο βίντεο ότι ο ύποπτος έχει προσβληθεί από τον νέο κοροναϊό.

«Οι συνεργοί φώναζαν φράσεις σχετικά με την παρουσία επικίνδυνων ιογενών λοιμώξεων… προκαλώντας πανικό μεταξύ των επιβατών», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου, Ιρίνα Βολκ.

Το βίντεο μεταδόθηκε στο Twitter του ρωσικού ισότοπο Vesti δείχνει το περιστατικό, με τη λεζάντα «φάρσα που βγήκε εκτός ελέγχου».

Το πρώτο βίντεο δημοσιοποιήθηκε στην ιστοσελίδα Καρα ως φάρσα στις 2 Φεβρουαρίου και πλέον έχει αφαιρεθεί από τον ιστότοπο.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του υπόπτου ο πελάτης του συμφώνησε εθελοντικά να μιλήσει με την Αστυνομία και ήρθε ο ίδιος σε επαφή με τις Αρχές.

«Είναι σοκαρισμένος, συμφώνησε να εμφανιστεί ο ίδιος και δεν κρύφτηκε. Δεν το περίμενε όλο αυτό.

»Ο αξιωματικός που διεξάγει τις ανακρίσεις υποστήριξε ότι πιθανότατα η υπόθεση θα απορριφθεί», σχολίασε ο δικηγόρος στο ρωσικό ειδησεογραφικό site Gazeta.

Σχετικά άρθρα