Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

70 νεκροί τζιχαντιστές σε άγρια μάχη με Σύρους στρατιώτες

70 νεκροί τζιχαντιστές σε άγρια μάχη με Σύρους στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τάμπκα, Τζιχαντιστές,

Μεγάλη επίθεση τζιχαντιστών αναχαίτισε ο στρατός της Συρίας. Τουλάχιστον 70 μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκαν σε μάχη γύρω από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τάμπκα, το τελευταίο προπύργιο του στρατού της Συρίας σε αυτή την περιοχή που ελέγχεται εξολοκλήρου από τους παρανοϊκούς τζιχαντιστές.

Η μάχη ξεκίνησε μετά το βράδυ της Τρίτης, όταν οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν ουρλιάζοντας “Αλλάχ Ακμπάρ”, με καλυμμένα πρόσωπα και διψασμένοι για αίμα, να καταλάβουν το αεροδρόμιο.

Η μανία τους για σφαγή ήταν απερίγραπτη. Μάλιστα, για να διασπάσουν τις γραμμές των στρατιωτών της σοσιαλιστικής κυβέρνησης της Συρίας, πραγματοποίησαν πολλές επιθέσεις με παγιδευμένα αυτοκίνητα, χωρίς όμως να καταφέρουν τίποτα. Οι Σύροι στρατιώτες, αποφασισμένοι να πολεμήσουν και να μην παραδοθούν, αφού γνωρίζουν ότι παράδοση στους αιμοσταγείς φονιάδες σημαίνει αποκεφαλισμός, αντιστάθηκαν με πείσμα και τους πετσόκοψαν.

Μάλιστα, οι πολιορκημένοι στρατιώτες της Συρίας, απαντούσαν ρίχνοντας πάνω στους μακελάρηδες βαρέλια γεμάτα με εκρηκτικά.

Την Πέμπτη, οι πολιορκημένοι άνδρες της Συρίας, δέχθηκαν ενισχύσεις από τη Δαμασκό που κατέφθασαν με ελικόπτερα.

Σχετικά άρθρα