Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πήρε η Μέρκελ για να διαμαρτυρηθεί στον Πούτιν για την… ανθρωπιστική βοήθεια

Πήρε η Μέρκελ για να διαμαρτυρηθεί στον Πούτιν για την… ανθρωπιστική βοήθεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Βλάντιμιρ Πούτιν, Γερμανία, Ουκρανία, Ρωσία,

Πιστή στην στήριξη των ακροδεξιών του Κιέβου η Άνγκελα Μέρκελ πήρε για να διαμαρτυρηθεί στον Πούτιν για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας και ο Πούτιν της απάντησε ότι θα ήταν απαράδεκτο να καθυστερήσει κι άλλο η αποστολή της.

Η κίνηση αυτή του Κρεμλίνου, να αποστείλει την ανθρωπιστική βοήθεια προς τους κατοίκους της ανατολικής Ουκρανίας, είναι και ένα χαστούκι προσωπικά κατά της Άνγκελα Μέρκελ που αύριο πάει από κοντά να στηρίξει τα ανδρείκελά της.

Κατά τα άλλα ο Βλάντιμιρ Πούτιν εξέφρασε την σοβαρή του ανησυχία για την στρατιωτική κλιμάκωση στην ανατολική Ουκρανία και ενόψει της αυριανής επίσκεψης της καγκελαρίου στο Κίεβο, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις ενδεχόμενες πρωτοβουλίες που θα μπορούσαν να αναλάβουν από κοινού προκειμένου να επιτευχθεί μια εκεχειρία στην Ουκρανία.

Να σημειώσουμε για την ιστορία ότι η κυρία Μέρκελ δεν έχει πάρει ούτε μία φορά να διαμαρτυρηθεί για τους βομβαρδισμούς αμάχων, νοσοκομείων και σχολείων στην ανατολική Ουκρανία από το Κίεβο ούτε όταν οι ναζιστές του Δεξιού Τομέα έκαψαν ζωντανούς εκατοντάδες ανθρώπους στην Οδησσό.

Σχετικά άρθρα