Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η μικρότερη ζωντανή κούκλα Μπάρμπι στον κόσμο είναι 16 ετών

Η μικρότερη ζωντανή κούκλα Μπάρμπι στον κόσμο είναι 16 ετών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λολίτα Ρίτσι, Μπάρμπι, Φωτογραφίες,

H Λολίτα Ρίτσι, είναι η μικρότερη ανθρώπινη κούκλα Μπάρμπι και λέει ότι είναι πραγματική χωρίς να έχει καταφύγει σε πλαστικές επεμβάσεις ή δίαιτα.

Η 16χρονη από το Κίεβο έχει τις ίδιες αναλογίες με την κούκλα Μπάρμπι.

Έχει μία μικροσκοπική μέση 50 εκατοστών, έντονο μπούστο και φοράει φακούς επαφής, που της δίνουν ένα ψεύτικο, απόκοσμο βλέμμα.

Η Λολίτα που είναι μαθήτρια Λυκείου ζει στο Τουρκμενιστάν και λέει “νομίζω ότι είμαι η καλύτερη Μπάρμπι από όλες τις προηγούμενες σωσίες. Δεν έχω ακούσει ποια είναι η Βαλέρια Λουκιάνοβα” λέει αναφερόμενη σε μία άλλη… Μπάρμπι.

“Ο κόσμος μου λέει ότι ζηλεύουν την ομορφιά μου. Όλα τα αγόρια στο σχολείο θέλουν να είναι μαζί μου, αλλά δεν μου αρέσει κανένα. Δεν είναι του γούστου μου” υποστηρίζει η μικρή Λολίτα.

Μικρή η Λολίτα ήταν αγοροκόριτσο και δεν την ενδιέφερε καθόλου η εμφάνισή της.

“Ποτέ δεν μου άρεσαν οι κούκλες. Έπαιζα πάντοτε με αγόρια”.

Μόλις ένα χρόνο πριν η Λολίτα αποφάσισε να υιοθετήσει το στυλ μίας κούκλας.

Έχει ήδη αρκετούς followers στο ρωσικό κοινωνικό δίκτυο VK.

“Άρχισα να ντύνομαι έτσι γιατί θέλω να είμαι τέλεια. Όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι περιποιημένες. Εάν μία κοπέλα δεν έχει όμορφα μάτια, τότε πρέπει να φορά φακούς επαφής. Εάν έχει στραβή ή πεταχτή μύτη πρέπει να κάνει κάτι για αυτό, είτε πλαστική επέμβαση είτε κάτι άλλο”, λέει η Λολίτα.

Η Λολίτα ισχυρίζεται ότι είχε ωραία χαρακτηριστικά και απλά τα βελτίωσε.

“Το μεγάλο μου στήθος είναι φυσικό και απλά φορώ ενισχυτικό στηθόδεσμο. Έχω πολύ καλό σώμα και έτσι δεν χρειάζομαι δίαιτα. Τρώω ό,τι έχει το ψυγείο είτε είναι λουκάνικα, είτε φρούτα”.

Δέχεται και αρνητικά σχόλια αλλά στο πλευρό της έχει τη μητέρα της, την 33χρονη Άνια Ρίτσι, η οποία είναι και η φωτογράφος της.

Είχε μία σοβαρή σχέση στο παρελθόν, αλλά ο ιδανικός άντρας για εκείνη είναι κάποιος που θα είναι ευγενικός, λογικός και δεν θα απομακρύνεται από τα προβλήματα.

Ά και να έχει μαλλιά, γιατί δεν της αρέσουν οι φαλακροί.

Η Λολίτα όταν τελειώσει το σχολείο δεν θέλει να γίνει μοντέλο αλλά ψυχολόγος.

barbie 3

barbie 2

barbie 1

Σχετικά άρθρα