Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε τι αναρτούν οι τζιχαντιστές στο twitter – Σκληρές εικόνες

Δείτε τι αναρτούν οι τζιχαντιστές στο twitter – Σκληρές εικόνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Twitter, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Τα εγκλήματα των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους ξεπερνούν και την πιο άρρωστη φαντασία. Ο Αδόλφος Χίτλερ και οι ναζί μοιάζουν μπροστά τους μαθητούδια.

Η ανθρωπότητα το τελευταίο πράγμα που περίμενε ήταν να ζήσει στον 21ο αιώνα έναν πόλεμο που μοιάζει σαν να βγήκε από τις εποχές της πιο σκοτεινής βαρβαρότητας, αιώνες πίσω…

Εμείς δεν θα κάνουμε καμιά… ψυχανάλυση στους τζιχαντιστές, αυτή η συμμορία δεν έχει κανένα άλλοθι για τα εγκλήματά της. Ειδικά όταν αυτά στρέφονται κατά αμάχων, κατά ομοεθνών τους.

Ωστόσο, αυτό που κάναμε ήταν να αναζητήσουμε στο twitter λογαριασμούς τζιχαντιστών και σας μεταφέρουμε τις εικόνες που αναρτούν… Είναι απίστευτο, αλλά όλο αυτό το λουτρό αίματος το διασκεδάζουν!

Σφάζουν, βιάζουν, βουτάνε τα χέρια τους στο αίμα και χαμογελούν! Σαν να ηδονίζονται από τα διαμελισμένα κορμιά, από τα κομμένα κεφάλια, σαν να μεθάνε από το αίμα, ένα πράγμα πρωτόγνωρο, μια κατάσταση που πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι για την ανθρώπινη φύση.

Ένα να θυμάστε κοιτώντας τις εικόνες που ακολουθούν. Οι τζιχαντιστές ονειρεύονται να κάνουν τα ίδια και στην Ευρώπη. Είναι αποδεδειγμένο ότι έχουν πυρήνες στην Ευρώπη. Εάν αυτό που συμβαίνει τώρα στο Ιράκ και στη Συρία δεν σταματήσει με κάθε τρόπο, τότε φοβόμαστε ότι δεν θα αργήσει η ημέρα, που όπως έγραψε κι ένας ράπερ τζιχαντιστής «Τα λιοντάρια έρχονται για εσάς άπιστοι… αποκεφαλισμοί στις αυλές σας, σύντομα».

isis-1 isis-2 isis-3 isis-4
isis-6 isis-8 isis-9 isis-10 isis-11 isis-12 isis-13 isis-14 isis-15

Σχετικά άρθρα