Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ουκρανοί επιθεωρούν τα ρωσικά φορτηγά – Μυστηριώδη οχήματα

Οι Ουκρανοί επιθεωρούν τα ρωσικά φορτηγά – Μυστηριώδη οχήματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντονέτσκ, Ουκρανία, Ρωσία, Φωτογραφίες,

Στις 10.00 το πρωί, τοπική ώρα, οι ουκρανικές Αρχές ξεκίνησαν την επιθεώρηση του φορτίου της ρωσικής ανθρωπιστικής βοήθειας, το οποίο μεταφέρεται από 300 περίπου φορτηγά, τα οποία πέρασαν τα σύνορα το βράδυ της Πέμπτης. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα δοθεί στους ρωσόφωνους πληθυσμούς της ανατολικής Ουκρανίας που πλήττονται από τον πόλεμο στη χώρα.

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε στο twitter ο ανταποκριτής του BBC, Στηβ Ρόζενμπεργκ (Steve Rosenberg):

fortiga

Από την ουκρανική πλευρά συμμετέχουν 59 εκπρόσωποι, 41 συνοριοφύλακες και 18 τελωνειακοί. Το φορτίο θα κατευθυνθεί έπειτα προς το Λουγκάντσκ προπύργιο των φιλορώσων αυτονομιστών στην ανατολική Ουκρανία.

Συνοδευόμενοι από εκπροσώπους του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Περιστατικών της Ρωσίας μπόρεσαν να ανοίξουν περίπου 10 από τα φορτηγά όπου είδαν σάκους να περιέχουν αλεύρι, ζάχαρη και μπουκάλια νερό.

Εν τω μεταξύ, απορία έχουν προκαλέσει μεταξύ των δημοσιογράφων, πράγμα που εκφράζεται δημοσίως στο Twitter, φορτηγά που ακολουθούσαν τη φάλαγγα με την ανθρωπιστική βοήθεια και κουβαλαγάνε αυτά τα οχήματα, για τα οποία όλοι εκφράζουν την απορία τους τι μπορεί να είναι… Δηλαδή, στρατιωτικά είναι -προφανώς- αλλά τι κάνουν!

rossika-1rosika-3rosika-2

Σχετικά άρθρα