Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανίδα τουρίστρια βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα

Αμερικανίδα τουρίστρια βρέθηκε τεμαχισμένη σε βαλίτσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δολοφονίες, Ινδονησία, Μπαλί, Φωτογραφίες,

Μια 62χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια βρέθηκε τεμαχισμένη μέσα σε βαλίτσα από την ίδια της την κόρη και τον σύντροφό της στο Μπαλί.

Το άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε, όταν ένας οδηγός ταξί βρήκε τη βαλίτσα, μέσα στην οποία οι δολοφόνοι είχαν τοποθετήσει την άτυχη Σίλα Φον Βάις – Μακ, στο πορτμπαγκάζ του την Τρίτη 12 Αυγούστου.

Ο οδηγός είπε στην αστυνομία ότι το ύποπτο ζευγάρι, η 19χρονη κόρη της άτυχης γυναίκας, Χέδερ Μακ και ο 20χρονος σύντροφός της Τόμι Σέφερ, κάλεσαν το ταξί, φόρτωσαν στο πορτμπαγκάζ τη βαλίτσα και εξαφανίστηκαν, λέγοντας ότι πάνε να φέρουν και τις υπόλοιπες βαλίτσες.

Όταν ο οδηγός άρχισε να τους ψάχνει, κάλεσε την αστυνομία, η οποία άνοιξε τη βαλίτσα και βρήκε μέσα τη νεκρή γυναίκα.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε λίγο αργότερα μέσα από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το οποίο είχε καταγράψει και έναν άγριο καυγά που είχε με την μητέρα του κοριτσιού.

Όταν η αστυνομία τους συνέλαβε, οι δύο νεαροί υποστήριξαν ότι είχαν απαχθεί από ένοπλη συμμορία που τους κρατούσε ομήρους και ότι τα μέλη της σκότωσαν την 62χρονη γυναίκα.

Βέβαια, υπάρχει και βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στο λόμπι του ξενοδοχείου που δείχνει την άτυχη, Σίλα Φον Βάις – Μακ, και την 19χρονη Χέδερ να έχουν έναν άγριο τσακωμό λίγο πριν τη δολοφονία.

g1

Η Αμερικανίδα τουρίστρια, Σίλα Φον Βάις – Μακ

g2

g3

g4

Η Χέδερ Μακ και ο 20χρονος φίλος της Τόμι Σέφερ σε διακοπές

g5

Η Χέδερ Μακ και ο Τόμι Σέφερ την ώρα της σύλληψής τους

g6

Τα αίματα από την βαλίτσα έξω από το πορτμπαγκάζ του ταξί

Σχετικά άρθρα