Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος μοίρασε φυλλάδια και προκηρύξεις στο κέντρο του Λονδίνου

Το Ισλαμικό Κράτος μοίρασε φυλλάδια και προκηρύξεις στο κέντρο του Λονδίνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λονδίνο, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους βγήκαν σε έναν από τους πιο κεντρικούς και τουριστικούς δρόμους του Λονδίνου, την Όξφορντ Στριτ, την Τρίτη 12 Αυγούστου και μοίρασαν προκηρύξεις και φυλλάδια προσηλυτισμού.

Οι ομάδα των ανδρών είχε σταθεί μπροστά από αφίσες που έγραφαν «Khilafah» (χαλιφάτο) «Η αυγή μιας νέας εποχής». Σε ένα από τα φυλλάδια που μοίρασαν, έγραφαν:

“Μετά από πολλές προσπάθειες και μεγάλες θυσίες από το έθνος (Ummah) του Ισλάμ σε όλο τον κόσμο, οι μουσουλμάνοι με τη βοήθεια του Αλλάχ, ανακοίνωσαν την επανίδρυση του χαλιφάτου (Khilafah) και διόρισαν έναν Ιμάμη ως Χαλίφη (Khaleef)”.

Φυσικά κι ο Χαλίφης που εδώ αναφέρεται δεν είναι άλλος από τον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ένας άνθρωπος με θολό παρελθόν.

Όπως αντιλαμβάνεστε το μοίρασμα προπαγανδιστικών και στρατολογικών φυλλαδίων στο κέντρο του Λονδίνου δημιούργησε αίσθηση, ίσως και κάποια ανησυχία, ενώ αρκετοί φωτογράφησαν τους τζιχαντιστές κι ανέβασαν φωτογραφίες τους στο twitter.

Οι εικονιζόμενοι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος παραμένουν προς το παρόν ανεξακρίβωτοι ενώ γίνονται έρευνες σχετικά…

islamistes-londinoprokirixiprokirixi-3

Σχετικά άρθρα