Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρές εικόνες: Οι Ουκρανοί ναζί “ευρωπαϊστές” σφαγιάζουν αμάχους

Σκληρές εικόνες: Οι Ουκρανοί ναζί “ευρωπαϊστές” σφαγιάζουν αμάχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ντονέτσκ, Ουκρανία, Ρωσία, Φωτογραφίες,

Από την αρχή της ουκρανικής κρίσης το tribune ήταν το πρώτο ελληνικό Μέσο που ξεκάθαρα τάχτηκε κατά του καθεστώτος που προέκυψε στο Κίεβο με τις ευλογίες της Άνγκελα Μέρκελ, των ΗΠΑ και των άβουλων πολιτικών ηγεσιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Και ταχθήκαμε απέναντι, διότι όπως αποδείξαμε εξαρχής είναι ένα καθεστώς αποτελούμενο από ακροδεξιούς ναζί.

Ωστόσο, με αυτούς τους ακροδεξιούς ναζί χαίρεται να συζητά τόσο η Άνγκελα Μέρκελ, όσο και ο δικός μας Ευάγγελος Βενιζέλος (και για να μην τον στεναχωρήσουμε να πούμε ότι το κάνει με “εντολή Σαμαρά”), και φυσικά αυτά τα πάρε δώσε με το ναζιστικό ουκρανικό καθεστώς πληρώνουμε τώρα με το εμπάργκο της Ρωσίας και έχει ξεσηκωθεί όλη η ελληνική αγροτιά.

Τις τελευταίες ημέρες οι ναζί του Κιέβου πολιορκούν το Ντονέτσκ, μια πόλη της ανατολικής Ουκρανίας με πλειοψηφία πληθυσμού ρωσόφωνους.

Κι όταν λέμε πολιορκούν, τη βομβαρδίζουν, όπως το Ισραήλ βομβάρδιζε τη Γάζα, ακριβώς το ίδιο και χωρίς οι πολιορκημένοι να πετάνε ρουκέτες…

Βεβαίως τα διεθνή Μέσα αλλά και τα ντόπια, δεν λένε και δεν δείχνουν τα εγκλήματα πολέμου που συμβαίνουν στο πολιορκούμενο Ντονέτσκ από τον ουκρανικό στρατό.

Για αυτό θα σας τα δείξουμε εμείς. Για να καταλάβει όλος ο ελληνικός λαός ποιους ακροδεξιούς μακελάρηδες στηρίζει η ελληνική κυβέρνηση στο Κίεβο.

egyos

Έγκυος γυναίκα νεκρή στο Ντονέτσκ. Οι ναζί του Κιέβου βρήκαν τον… στόχο τους! Αυτά τα καθάρματα θέλουν να μπουν και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτοί είναι οι φίλοι της Άνγκελας Μέρκελ…

ginaika

Επέστρεφε από το νηπιαγωγείο, όπου άφησε το παιδί της. Οι Ουκρανοί ναζί την ξεκοίλιασαν, λόγω της αποτρόπαιης εικόνας την καλύψαμε με πίξελ.

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε με τι βαράνε οι Ουκρανοί το Ντονέτσκ:

ekklisia

Ορθόδοξη Εκκλησία στο Ντονέτσκ καίγεται. Της έβαλαν φωτιά οι ναζί του Κιέβου.

Σχετικά άρθρα