Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Βόρεια Μακεδονία γίνεται της… πινακίδας – Αντιδράσεις για το άγαλμα στο Πρίλεπ

Στη Βόρεια Μακεδονία γίνεται της… πινακίδας – Αντιδράσεις για το άγαλμα στο Πρίλεπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγαλμα, Βαλκάνια, Βόρεια Μακεδονία, Μέγας Αλέξανδρος, Πρίλεπ (Πρίλαπος), Σκόπια,

Ο δήμαρχος της πόλης Πρίλεπ (Πρίλαπος) στη Βόρεια Μακεδονία δήλωσε ότι η πινακίδα που τοποθετήθηκε στο άγαλμα του Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, θα τοποθετηθεί και στο άγαλμα του Αλεξάνδρου που βρίσκεται στο κέντρο του Πρίλαπου, αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Η δήλωσή του προκάλεσε καταιγίδα αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα και ένα από τα μηνύματα που στάλθηκαν στον δήμαρχο, Ιλίγια Γιοβανόφσκι, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Markukule, αναφέρει:

«Δήμαρχε, σας ζητάμε προσωπικά να καταστρέψετε την πινακίδα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πρίλεπ που λέει ότι ο Αλέξανδρος ήταν Έλληνας και θα έχετε 10 χιλιάδες ευρώ για τη δημιουργικότητα αυτή!

»Αυτό δεν είχατε υποσχεθεί προεκλογικά όταν πηγαίνατε από σπίτι σε σπίτι;», λέει το μήνυμα που απευθύνεται στον Γιοβανόφσκι.

Ενημερωτικά σημειώνουμε ότι ο δήμαρχος προεκλογικά είχε υποσχεθεί ότι θα δίνει δώρο 10 χιλιάδων ευρώ σε κάθε νέα «δημιουργική» επιχείρηση στο Πρίλεπ. Μια υπόσχεση που θα έδινε, όπως πίστευε, τόνωση στην τοπική οικονομία.

Σχετικά άρθρα