Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ισλαμικό Κράτος απαγόρευσε την συνύπαρξη φοιτητών διαφορετικού φύλου

Το Ισλαμικό Κράτος απαγόρευσε την συνύπαρξη φοιτητών διαφορετικού φύλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Πανεπιστήμια, Σαρία, Τζιχαντιστές,

Οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους (πρώην ISIS) προχωρούν βήμα βήμα στην εγκαθίδρυση της πιο σκληρής έκφρασης της σαρίας στις περιοχές που έχουν καταλάβει στο Ιράκ.

Επέβαλαν την την κλειτοριδεκτομή στις γυναίκες, τους απαγόρευσαν να βγαίνουν χωρίς τις μαύρες φορεσιές από όπου θα φαίνονται μόνο τα μάτια τώρα απαγορεύουν την συνύπαρξη των φοιτητών διαφορετικού φύλου στα Πανεπιστήμια.

Όπως μεταδίδει το Αλ Αραμπίγια οι επικεφαλής του Ισλαμικού Κράτους κάλεσαν τους πρυτάνεις των Πανεπιστημίων προκειμένου να λύσουν αυτό το φοβερό ζήτημα και αποφάσισαν ότι από την 1η Σεπτεμβρίου που θα ανοίξουν ξανά, από τις 9 το πρωί έως τις 2 θα φοιτούν οι γυναίκες και από τις 2 έως τις 6 το απόγευμα θα φοιτούν οι άνδρες.

Επίσης τους ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχουν αλλαγές στα μαθήματα των τμημάτων Πολιτικών Σπουδών και στη Νομική καθώς και ότι πρέπει να αλλάξει ο τίτλος ενός άλλου τμήματος από “visual arts” σε “decorative sketching”.

Σχετικά άρθρα