Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πρώην υπουργός με το τολμηρό ντεκολτέ που θέλει να διαδεχθεί την Μέι (φωτο)

Η πρώην υπουργός με το τολμηρό ντεκολτέ που θέλει να διαδεχθεί την Μέι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Τερέζα Μέι, Φωτογραφίες,

H πιο ωραία πολιτικός των Συντηρητικών διεκδικεί και επισήμως πλέον την καρέκλα της Τερέζα Μέι.

Η πρώην υπουργός Εργασίας της Βρετανίας Έστερ ΜακΒι, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του Συντηρητικού Κόμματος

«Έλεγα πάντα πως αν έχω αρκετή υποστήριξη από τους συναδέλφους μου, τότε ναι, θα ήθελα να είμαι υποψήφια, και τώρα έχω αυτή τη στήριξη, οπότε θα προχωρήσω μπροστά», δήλωσε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Talk Radio».

Η πρώην παρουσιάστρια της βρετανικής TV δεν έχει πολλές πιθανότητες για να αναδειχθεί διάδοχος της Τερέζα Μέι.

Φαβορί θεωρείται ο Μπόρις Τζόνσον, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και ένθερμος υποστηρικτής του Brexit.

Η ξανθιά πρώην υπουργός με το καρέ μαλλί και το αβίαστο χαμόγελο θεωρείται ως η «πιο ελκυστική υπουργός στην κυβέρνηση του Ντέιβιντ Κάμερον όπως και στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι».

Το πιπεράτο παρελθόν της 50χρονης πρώην υπουργού Εργασίας της Βρετανίας είδε το φως της δημοσιότητας όταν για πρώτη φορά ανέλαβε το καυτό χαρτοφυλάκιο.

Προτού ασχοληθεί με τα κοινά, η Έστερ ήταν μια δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια στη χώρα της που πόζαρε όλο νάζι σε εξώφυλλα περιοδικών.

Φορώντας σακάκια με τολμηρό ντεκολτέ, δαντελένιες μπλούζες και φούστες με σκίσιμο στο πλάι, η Έστερ μαγνήτισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ και κυρίως του ανδρικού πληθυσμού.

Μόλις όμως ο Ντέιβιντ Κάμερον της εμπιστεύτηκε το υπουργείο Εργασίας, η Βρετανή πολιτικός σκέπασε το πλούσιο μπούστο της και υιοθέτησε ένα πιο επαγγελματικό «dress code».

Από την πλευρά της, η πρωθυπουργός της χώρας, Τερέζα Μέι προανήγγειλε πως θα αποσυρθεί από την ηγεσία του του Συντηρητικού Κόμματος εντός του έτους, μετά την αποτυχία της να πείσει τους βουλευτές να εγκρίνουν τη συμφωνία για το Brexit.

Αν και δέχεται ισχυρότατες πιέσεις να παραιτηθεί, μέχρι στιγμής δεν έχει ορίσει την ημερομηνία αποχώρησής της από την κεφαλή των Τόρις.

Σχετικά άρθρα