Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες έρχεται στην Αθήνα

Ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες έρχεται στην Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολιβία, Έβο Μοράλες,

Την Αθήνα θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, σε συνέχεια της πρόσκλησης που του είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον Ιούνιο του 2018.

Ο Μοράλες θα βρεθεί στη Βιέννη της Αυστρίας για να παρουσιάσει στις 14 Μαρτίου, το βολιβιανό πρότυπο για την καταπολέμηση των ναρκωτικών στην 62η Σύνοδο της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά και στη συνέχεια θα συναντηθεί στην Αθήνα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Την αποκάλυψη της επίσκεψης του Έβο Μοράλες στην Αθήνα πραγματοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της Βολιβίας, Ντιέγκο Πέρι Ροντρίγκεζ σε συνέντευξή του στο δίκτυο Patria Nueva, σύμφωνα με την ιστοσελίδα elRazon.

Σκοπός της επίσκεψης αυτής, σύμφωνα με τον Βολιβιανό ΥΠΕΞ, είναι η ενίσχυση των διμερών σχέσεων, ιδίως τώρα που η Βολιβία προωθεί σημαντικές συμφωνίες με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι σημαντικό να έχουμε στρατηγικούς εταίρους που να συνδράμουν στις πρωτοβουλίες μας όπως η συμπληρωματική εμπορική συμφωνία και το ζήτημα της εξαίρεσης από την υποχρέωση θεώρησης βίζας», σημείωσε ο Ντιέγκο Πέρι Ροντρίγκεζ.

Σχετικά άρθρα