Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαδούρο ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις – Έτοιμος να αποκρούσει εισβολή

Ο Μαδούρο ξεκίνησε στρατιωτικές ασκήσεις – Έτοιμος να αποκρούσει εισβολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Βίντεο, Νίκολας Μαδούρο, Στρατιωτική Άσκηση,

Την έναρξη των «πιο σημαντικών», όπως τα περιέγραψε, στρατιωτικών ασκήσεων στην ιστορία της Βενεζουέλας κήρυξε ο πρόεδρος Νικολάς Μαδούρο.

Ο Βενεζουελάνος πρόεδρος δήλωσε έτοιμος να αποκρούσει οποιαδήποτε εισβολή, αφότου οι ΗΠΑ, η Ε.Ε. και πλήθος χωρών της Λατινικής Αμερικής αναγνώρισαν τον πολιτικό του αντίπαλο Χουάν Γκουάιντο μεταβατικό πρόεδρο.

Τα γυμνάσια, τα μεγαλύτερα που έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα τα τελευταία 200 χρόνια, θα διαρκέσουν έως τις 15 Φεβρουαρίου.

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για να υπερασπιστούμε την κυριαρχία, την εδαφική ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της Βενεζουέλας», διεμήνυσε ο Μαδούρο από στρατιωτική βάση την πολιτεία Μιράντα.

Φωτογραφίες από τα στρατιωτικά γυμνάσια –σε πολλές από τις οποίες ποζάρει και ο ίδιος- ανέβασε ο Βενεζουελάνος πρόεδρος στο Twitter.

Την ίδια ώρα, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουάιντο προειδοποιεί τους στρατιωτικούς που εμποδίζουν την είσοδο της ανθρωπιστικής βοήθειας των ΗΠΑ, η οποία έχει αποθηκευτεί στην Κολομβία, ότι διαπράττουν ένα «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας» που συνιστά «σχεδόν γενοκτονία».

Δείτε βίντεο που ανάρτησε στο Twitter:

Σχετικά άρθρα