Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκοτώνουν τουρίστριες στην Κένυα – Δεύτερος φόνος μέσα στον Ιούλιο

Σκοτώνουν τουρίστριες στην Κένυα – Δεύτερος φόνος μέσα στον Ιούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κένυα, Μομπάσα,

Μια ξένη τουρίστρια σκοτώθηκε σήμερα στη Μομπάσα, τη μεγάλη παραλιακή πόλη της Κένυας, στο δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται αυτόν τον μήνα, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Προς το παρόν η επίθεση αυτή δεν φαίνεται να συνδέεται με τις βομβιστικές επιθέσεις που έχουν εξαπολύσει οι ισλαμιστές αντάρτες Σεμπάμπ στη χώρα, από τις οποίες έχουν χάσει τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι.

Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρωποκτονιών στη Μομπάσα, Χένρι Οντιέκ, είπε ότι ότι δύο οπλοφόροι πυροβόλησαν τέσσερις φορές την άτυχη γυναίκα στην παλιά πόλη της Μομπάσα.

«Μια τουρίστρια πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε στην περιοχή Κιμποκόνι», δήλωσε με τη σειρά του ο Ρόμπερτ Σιτσαράνι, διοικητής της Τουριστικής Αστυνομίας. «Ο θάνατός της διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο», πρόσθεσε.

«Αναζητούμε τους δολοφόνους που σκότωσαν την τουρίστρια», είπε ακόμα ο Ρόμπερτ Κίτουρ, ο διοικητής της αστυνομίας της Μομπάσα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η εθνικότητα του θύματος.

Στην ίδια περιοχή μια Ρωσίδα τουρίστρια είχε δολοφονηθεί στις 6 Ιουλίου από μια συμμορία ενόπλων, η οποία λήστεψε φίλους της που την συνόδευαν.

Σχετικά άρθρα