Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παγκόσμια τραγωδία: 80 παιδιά νεκρά από την πτώση του Boeing στην Ουκρανία (φωτογραφίες)

Παγκόσμια τραγωδία: 80 παιδιά νεκρά από την πτώση του Boeing στην Ουκρανία (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Boeing 777, Malaysia Airlines, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ουκρανία, Ρωσία, Φωτογραφίες,

Ένας Βρετανός αξιωματούχος στα Ηνωμένα Έθνη, ένας πρωτοπόρος γιατρός στην καταπολέμηση του AIDS, μια καθολική καλόγρια από την Αυστραλία και 80 παιδιά είναι ανάμεσα στους 298 νεκρούς του Boeing των αερογραμμών της Μαλαισίας που καταρρίφθηκε, από πύραυλο εδάφους αέρος, στην ανατολική Ουκρανία.

Επίσης, μεταξύ των θυμάτων, είναι 9 Βρετανοί, 173 Ολλανδοί και 27 Αυστραλοί, 44 Μαλαισιανοί (και το πλήρωμα), 12 Ινδονήσιοι, 4 Γερμανοί, 3 Φιλιππινέζοι, 1 Καναδός.

Το Boeing 777 ταξίδευε από το Άμστερνταμ στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας όταν χτυπήθηκε από πύραυλο εδάφους – αέρος πάνω από την επικράτεια του Ντονέτσκ, η οποία βρίσκεται υπό τον έλεγχο των φιλορώσων ανταρτών. Ο πρόεδρος Πούτιν έχει κατηγορήσει ως υπεύθυνους για την κατάρριψη την κυβέρνηση του Κιέβου.

Δείτε φωτογραφίες των θυμάτων:

paidakia

Τα τρία παιδάκια, Μο Μάσλιν (12 χρονών) αριστερά, ο αδελφός του Ότις (8 χρονών) στο κέντρο και η αδελφή τους Εύη Μάσλιν (10 χρονών) δεξιά, σκοτώθηκαν στην πτήση που καταρρίφθηκε στην Ουκρανία, μαζί με τον παππού τους Νικ Μόρις.

un

Ο Βρετανός αξιωματούχος του ΟΗΕ, μέσα σε κόκκινο κύκλο, Γκλεν Τόμας, 49 χρονών, μεταξύ των θυμάτων.

kalogria

Η καθολική καλόγρια από την Αυστραλία, Φιλομήνη Τιέρναν, επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο.

pilotos

Ο πιλότος του αεροπλάνου που καταρρίφθηκε πάνω από την ανατολική Ουκρανία, Ευγένιος Τσου Λιν Λεόνγκ, ήταν σύμφωνα με τις Μαλαισιανές αερογραμμές ένας από τους πλέον έμπειρους και πολυταξιδεμένους.

grafima

Σχετικά άρθρα