Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταδίωξη – θρίλερ στρατιώτη στη Νότια Κορέα

Καταδίωξη – θρίλερ στρατιώτη στη Νότια Κορέα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νότια Κορέα,

Μία ολόκληρη ημέρα ήταν περικυκλωμένος από το στρατό και τη αστυνομία ένας στρατιώτης στη Νότια Κορέα, που άνοιξε πυρ εναντίον συναδέλφων του σε φυλάκιο κοντά στη μεθόριο με τη Βόρειο Κορέα, σκοτώνοντας 5 και τραυματίζοντας άλλους 7.

Μετά το μακελειό ο 22χρονος διέφυγε, συνελήφθη όμως τελικά τη Δευτέρα, μετά από καταδίωξη – θρίλερ με ανταλλαγή πυρών στην περιοχή. Σύμφωνα με τις επίσημες αναφορές, προχώρησε σε αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας πριν τη σύλληψή του.

Ο στρατιώτης έχει ταμπουρωθεί σε δασώδη περιοχή. Οι αξιωματικοί της δύναμης που τον έχει περικυκλώσει του επέτρεψαν να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον πατέρα του και προσπαθούν να τον πείσουν, μέσω των γονιών του, να παραδοθεί. Εκτός από έναν αξιωματικό που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια σύντομης ανταλλαγής πυρών με τον στρατιώτη, άλλος ένας στρατιώτης τραυματίστηκε τη Δευτέρα από φίλια πυρά κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.

Ο 22χρονος κληρωτός περιγράφεται από τους ανωτέρους του ως εσωστρεφής. Όπως μεταδίδει το Reuters, αρά τις ανησυχίες για την ψυχολογική του υγεία, κρίθηκε τον περασμένο Νοέμβριο ικανός να τοποθετηθεί στο φυλάκιο.

Σχετικά άρθρα