Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε πως ένας 14χρονος από τη Νότια Κορέα βγάζει 1500 δολάρια την ημέρα (βίντεο)

Δείτε πως ένας 14χρονος από τη Νότια Κορέα βγάζει 1500 δολάρια την ημέρα (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηλεκτρονικός Υπολογιστής, Νότια Κορέα,

Έναν έξυπνο τρόπο για να βγάζει το χαρτζιλίκι του βρήκε ένας 14χρονος έφηβος στη Νότια Κορέα. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Γευματίζοντας μπροστά από τη camera!

Μεταδίδοντας ζωντανά τις γαστρονομικές του «κραιπάλες» μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας γνωστής ως Afreeca TV, αποσπά ψηφιακά «balloons», καθένα από τα οποία κοστίζει 10 cent.

Καταθέτες όσοι επιθυμούν να τον δουν ζωντανά να μασουλάει διόλου αμελητέες ποσότητες φαγητού, να κουβεντιάσουν μαζί του αλλά και να του προτείνουν το γεύμα που θα ήθελαν να ακολουθήσει.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία γνωστή ως Mukbang, που από το 2011 έχει ταχύτατα εξελιχθεί σε τάση κάνοντας θραύση στη Νότια Κορέα με τον 14χρονο Bj Patoo να είναι ένας από τους πολλούς που την ακολουθούν.

Τα μέλη της κοινότητας των Βjs, όπως αποκαλούνται όσοι ανήκουν σε αυτή, ολοένα και αυξάνονται και δικαιολογημένα, αφού ήδη υπάρχουν κάποιοι που έχουν καταφέρει να μετατρέψουν αυτή τη δραστηριότητα ουσιαστικά σε δουλειά πλήρους απασχόλησης με κάποιους να φτάνουν ακόμα και στο ποσό των 9.000 δολαρίων μηνιαίως!

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθεις περισσότερα για το Mukbank

Σχετικά άρθρα