Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πύθωνας 2,5 μέτρων έπνιξε 31χρονο στη Βρετανία (φωτο)

Πύθωνας 2,5 μέτρων έπνιξε 31χρονο στη Βρετανία (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Πύθωνας, Φίδι, Φωτογραφίες,

Σοκ στη Βρετανία. Ένας 31χρονος είχε για κατοικίδιο έναν πύθωνα μήκους 2,5 μέτρων και στο τέλος έπεσε θύμα του θανάσιμου εναγκαλισμού του.

Ο Νταν Μπράντον είχε πάρει την Tiny από μωρό, όταν ακόμη χωρούσε στην παλάμη του, και ζούσε μαζί της στο σπίτι του, όπου «φιλοξενούσε» κι άλλα φίδια.

Όλα φαίνονταν να είναι υπό έλεγχο, μέχρι που η μητέρα του τον βρήκε νεκρό στο δωμάτιό του, με το φίδι να έχει φύγει από το «κλουβί» του και να βρίσκεται κρυμμένο μέσα στο δωμάτιο.

Ο ιατροδικαστής που ανέλαβε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι μάλλον το φίδι «αγκάλιασε» τον ιδιοκτήτη του, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει τελικά ασφυξία.

Η νεκροψία εντόπισε βλάβες στους πνεύμονες, αιμορραγία στο ένα μάτι, ραγισμένα πλευρά και σημάδια ασφυξίας, κατά τον ιατροδικαστή ωστόσο δεν επρόκειτο για ηθελημένη επίθεση από το φίδι.

Η μητέρα του Μπράντον επέμενε ότι η Tiny κατά καιρούς έδειχνε επιθετική συμπεριφορά και, καθώς είχε μεγαλώσει και πάρα πολύ, ο γιος της απέφευγε να «παίζει» μαζί της και να την τυλίγει γύρω από τον λαιμό του.

Από την πλευρά του, ο ειδικός ερπετολόγος που εξέτασε το δωμάτιο δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις γνώσεις και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κρατούσε τα φίδια του ο Μπράντον, συμπληρώνοντας ότι προφανώς θα ήταν αρκετά έμπειρος και θα γνώριζε πώς να απελευθερωθεί από το φίδι σε περίπτωση «αγκαλιάσματος».

Η οικογένεια του νεκρού πάντως δηλώνει αποφασισμένη να ζητήσει περαιτέρω διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σχετικά άρθρα