Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άφησαν πεινασμένο το σκυλί τους κι έφαγε ζωντανό το γείτονα (εικόνες)

Άφησαν πεινασμένο το σκυλί τους κι έφαγε ζωντανό το γείτονα (εικόνες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Λίβερπουλ, Φωτογραφίες,

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας στο Λίβερπουλ όταν του επιτέθηκε πεινασμένος σκύλος και τον έφαγε ζωντανό.

Οι ιδιοκτήτριες του σκυλιού καταδικάστηκαν σε δώδεκα μήνες φυλάκιση.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Haylley Sulley 30 ετών και η συγκάτοικος της Della Woods 29 ετών, έφυγαν από το σπίτι τους στην περιοχή Norris Greeen του Λίβερπουλ αφήνοντας μόνα και ατάιστα τα τρία σκυλιά τους για 45 ώρες.

2

Ο μεγαλόσωμος σκύλος Charlie, που ήταν ράτσας Πρέσα Κανάριο, ένας τύπος μολοσσού που προέρχεται από τα Κανάρια νησιά, μύρισε το φαγητό που ετοίμαζε ο 79χρονος γείτονας, ο συνταξιούχος Clifford Clark και πήδηξε από τον φράχτη στην κουζίνα του άτυχου άντρα ο οποίος είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή.

Το πεινασμένο σκυλί επιτέθηκε στον ηλικιωμένο, ενώ όπως καταγγέλλουν οι γείτονες που κάλεσαν την αστυνομία, ο σκύλος έβγαζε αφρούς από το στόμα του και παρά την προσπάθεια του 79χρονου να αποκρούσει το ζώο, ο σκύλος τον δάγκωσε με μανία και τον ακρωτηρίασε στο ένα χέρι, ενώ το άλλο χέρι του θύματος «κρεμόταν από μία κλωστή»!

Όταν έφθασαν οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να πυροβολήσουν το ζώο αφού επιτέθηκε και σε αυτούς και προσπάθησε να δαγκώσει το όπλο του ενός αστυνομικού!

Ο δικαστής Brown, που επέβαλε ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών στις δύο ιδιοκτήτριες του σκύλου, είπε ότι ο άτυχος συνταξιούχος φαγώθηκε ζωντανός, ενώ στο στόμα του ζώου βρέθηκαν κομμάτια από τα ρούχα του θύματος.

3 4

5

Σχετικά άρθρα