Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε το σπίτι που βγάζει στο “σφυρί” ο Τραμπ (φωτο)

Δείτε το σπίτι που βγάζει στο “σφυρί” ο Τραμπ (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοπρασία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νέα Υόρκη, Ντόναλντ Τραμπ, Φωτογραφίες,

Το πατρικό του σπίτι βγάζει στο “σφυρί” ο Ντόναλντ Τραμπ.

Η τιμή του σπιτιού που βρίσκεται στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, όπου έζησε τα πρώτα του χρόνια ο Τραμπ, έχει εκτοξευτεί, όπως αναμενόταν, μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1940 από τον πατέρα του Τραμπ, πριν γεννηθεί ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, καθιστικό με τζάκι, βεράντα και γκαράζ.

Η κατοικία, η οποία βρίσκεται στη συνοικία Τζαμάικα Εξπρές, ήταν το σπίτι της οικογένειας Τραμπ κατά τη διάρκεια των τεσσάρων πρώτων χρόνων της ζωής του εκλεγμένου προέδρου.

Στη συνέχεια, η οικογένεια Τραμπ μετακόμισε σε μεγαλύτερο σπίτι, επίσης στο Κουίνς, με τον τελευταίο ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας -ο οποίος την αγόρασε τον Οκτώβριο αντί 1,2 εκατ. δολαρίων- να αποφασίζει να εξαργυρώσει τη… νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα.

Τη δημοπρασία διοργανώνει η Paramount Realty USA, με την προθεσμία υποβολής προσφορών να λήγει στις 17 Ιανουαρίου, ενώ βάσει των εκτιμήσεων και σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η τιμή του οικήματος ενδέχεται να ανέλθει μεταξύ τριών και πέντε εκατ. δολαρίων.

Σχετικά άρθρα