Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Μετριοπαθείς” ισλαμιστές αποκεφάλισαν 12χρονο παιδί στο Χαλέπι (φωτο)

“Μετριοπαθείς” ισλαμιστές αποκεφάλισαν 12χρονο παιδί στο Χαλέπι (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποκεφαλισμός, Βίντεο, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Λίγουα Αλ Κουντς (Ταξιαρχία της Ιερουσαλήμ), Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι, Παλαιστίνιοι, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χαλέπι,

“Μετριοπαθείς” ισλαμιστές στη Συρία, από αυτούς που υποστηρίζει το ισλαμιστικό καθεστώς Ερντογάν, αποκεφάλισαν ένα μικρό παιδί στο Χαλέπι. Το αποτρόπαιο έγκλημα βιντεοσκοπήθηκε από τους ίδιους και έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας οργή και αποτροπιασμό.

Πριν τον αποκεφαλισμό του, βλέπουμε το παιδί να κάθεται στην καρότσα ενός φορτηγού ανάμεσα σε τζιχαντιστές οι οποίοι λένε ότι είναι παιδί στρατιώτης που μαχόταν με την παλαιστινιακή οργάνωση που υποστηρίζει τον πρόεδρο της Συρίας, Μπασάρ Αλ Άσαντ.

“Αυτός είναι ένας αιχμάλωτος από την Ταξιαρχία Κουντς. Δεν έχουν άλλους άνδρες για αυτό μας έστειλαν παιδιά σήμερα”, ακούγεται ένας από τους “μετριοπαθείς” ισλαμιστές να λέει.

“Αυτοί είναι οι σκύλοι σου, Μπασάρ, παιδιά της Ταξιαρχίας Κουντς”, προσθέτει ένας άλλος ισλαμιστής.

beheaded

Η Ταξιαρχία Κουντς ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι το θύμα ήταν ένα δωδεκάχρονο προσφυγόπουλο από την Παλαιστίνη με το όνομα Αμπντουλάχ Ίσα. Το παιδί ήταν από φτωχή οικογένεια και ζούσε σε μια συνοικία του Χαλεπιού που ελέγχουν οι χρηματοδοτούμενοι από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν “μετριοπαθείς” τουρκόφιλοι ισλαμιστές και δεν ήταν παιδί στρατιώτης.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έγραψε ότι οι δολοφόνοι του παιδιού είναι μαχητές από το κίνημα Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι, μια ένοπλη οργάνωση που μόλις πρόσφατα έλαβε οπλισμό από την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένων και αντιαρματικών αμερικανικών πυραύλων TOW.

Η Διεθνής Αμνηστία πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη οργάνωση έπαψε να λαμβάνει υποστήριξη από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους τον Σεπτέμβριο του 2015, όταν η εν λόγω οργάνωση συμμάχησε με άλλους ισλαμιστές – τζιχαντιστές στο Χαλέπι που κατηγορούνταν για απαγωγές εθελοντών ανθρωπιστικών αποστολών.

Η Νουρ Αλ Ντιν Αλ Ζίνκι ανακοίνωσε από την πλευρά της ότι συγκρότησε μια επιτροπή για να ερευνήσει το συμβάν.

Σχετικά άρθρα