Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εδώ χαλάρωνε ο Ερντογάν την νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία (φωτο)

Εδώ χαλάρωνε ο Ερντογάν την νύχτα του πραξικοπήματος στην Τουρκία (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φωτογραφίες,

Φωτογραφίες από την πολυτελή βίλα της Μαρμαρίδας στην οποία χαλάρωνε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ του πραξικοπήματος, καθώς και ανατριχιαστικές πληροφορίες για την επίθεση του τουρκικού στρατού στην περιοχή, φέρνει στο φως η εφημερίδα Daily Mail. Τη βίλα είχε παραχωρήσει στον τούρκο πρόεδρο ο οδηγός αγώνων ταχύτητας και γνωστός playboy Yazici Serkan.

Ο πατέρας του Serkan,ο Ibrahim, ήταν στενός φίλος του Τούρκο προέδρου και βουλευτής με το ισλαμικό Κόμμα του «Ορθού Δρόμου». Το βράδυ της Παρασκευής, κι ενώ το πραξικόπημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, ο Ουμίτ Ντουντάρ, διοικητής της 1ης Στρατιάς, τηλεφώνησε στον Ερντογάν και τον ειδοποίησε ότι τρία ελικόπτερα Blackhawk με πραξικοπηματίες κατευθύνονταν την Μαρμαρίδα, με στόχο να τον σκοτώσουν ή να τον συλλάβουν.

Aναζητούσαν τον Τούρκο πρόεδρο σε λάθος σημείο

Ομως σύμφωνα με την εφημερίδα, οι πραξικοπηματίες αναζητούσαν τον Τούρκο πρόεδρο σε λάθος σημείο. Επιτέθηκαν στο ξενοδοχείο Grand Yazici και όχι στη βίλα του Yazici Serkan που διέμενε ο πρόεδρος, ενδεχομένως μπερδεύοντας το όνομα του οικοδεσπότη του Ερντογάν με το όνομα του ξενοδοχείου το οποίο ανήκει στον οδηγό αγώνων.

Ομως ο τούρκος πρόεδρος την στιγμή που εξαπολύθηκε η επίθεση είχε ήδη επιβιβαστεί στο προεδρικό αεροσκάφος και πετούσε για την Κωνσταντινούπολη.

xenodoxeio erntogan

3

xenodoxeio erntogan

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες από τις καταστροφές στο ξενοδοχείο που προκάλεσαν οι πραξικοπηματίες ψάχνοντας για τον Ερντογάν.

xenodoxeio erntogan

Οι έντρομοι τουρίστες προσπαθούσαν να καταλάβουν τι συνέβαινε. Ανάμεσά τους μία οικογένεια Βρετανών, με τους γονείς να αγκαλιάζουν τα παιδιά τους στο πάτωμα, προσπαθώντας να τα προστατεύσουν. «Ηταν η πιο τρομακτική νύχτα στη ζωή μας», είπε ο Μάικ Ντίναν στην Sunday Post. «Τα ελικόπτερα έριχναν φως στο διπλανό ξενοδοχείο. Η αστυνομία άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους και τα ελικόπτερα απάντησαν. Κλειστήκαμε στην κρεβατοκάμαρα. Ακούγαμε ουρλιαχτά και ανθρώπους να τρέχουν έξω από το συγκρότημα», διηγήθηκε.

xenodoexeio erntogan

Σχετικά άρθρα