Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τώρα το Ισλαμικό Κράτος σφάζει κατευθείαν στην καρδιά (φωτο)

Τώρα το Ισλαμικό Κράτος σφάζει κατευθείαν στην καρδιά (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ράκα, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες,

Το Ισλαμικό Κράτος εφηύρε νέο τρόπο εκτέλεσης θανατοποινιτών. Τους μαχαιρώνει κατευθείαν στην καρδιά.

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος ανάρτησαν εικόνες και βίντεο από την εκτέλεση ενός άνδρα, που φορά πορτοκαλί φόρμα κρατούμενου, από έναν μεγαλόσωμο δήμιο ο οποίος τον έσφαξε χώνοντάς του στην καρδιά ένα μαχαίρι.

isis_exe_raqqa2

Το θύμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καταδικάστηκε για “εγκλήματα ενάντια στο χαλιφάτο”.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων ABNA το όνομα του θύματος είναι Αμπντουλχαντί Έσσα Αλ Σάλεμ και η εκτέλεση συνέβη στην “πρωτεύουσα” της οργάνωσης, στη Ράκα της Συρίας.

Στην ανταπόκριση αναφέρεται ότι αφού του έχωσαν το μαχαίρι στην καρδιά στη συνέχεια του έριξαν και μια χαριστική βολή με μια σφαίρα στο κεφάλι.

isis_exe_raqqa4

Τις σοκαριστικές εικόνες κυκλοφόρησε στο Twitter η ακτιβιστική ιστοσελίδα “Η Ράκα Σφαγιάζεται Σιωπηλά”, ωστόσο πρόκειται για επίσημες φωτογραφίες του γραφείου Τύπου των τρομοκρατών.

Το νεκρό σώμα του Σάλεμ σταυρώθηκε σε δημόσια θέα.

isis_exe_raqqa3

Ο Σάλεμ καταδικάστηκε από την οργάνωση ως συνεργάτης του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ, ότι δηλαδή διοχέτευε πληροφορίες και ασκούσε κατασκοπεία για λογαριασμό των δυτικών.

Το μαχαίρωμα στην καρδιά είναι η πιο πρόσφατη μέθοδος εκτέλεσης που βρήκαν οι τζιχαντιστές για να ενισχύσουν τον τρόμο στους κατοίκους της Ράκα.

Σχετικά άρθρα