Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον σκότωσε για ένα κακομαγειρεμένο πιάτο αρνί!

Τον σκότωσε για ένα κακομαγειρεμένο πιάτο αρνί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλγαρία, Δολοφονίες,

Συγκλονίζει την Βουλγαρία η άγρια δολοφονία εργαζομένου σε εστιατόριο της παλιάς πόλης του Νεσέμπερ που έγινε την Κυριακή το βράδυ για ένα πιάτο …κακομεγειρεμένο αρνί από τον εργοδότη του!

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα flagman.bg αφορμή για την δολοφονία του εργαζομένου από τον εργοδότη ήταν ότι δεν άρεσε στον δολοφόνο ο τρόπος που μαγείρεψε το αρνί ο μάγειρας.

Συγκεκριμένα ο εργοδότης που είχε μόλις έρθει από την Σόφια και από νωρίς το μεσημέρι διασκέδαζε σε γειτονικό κέντρο διασκέδασης παρήγγειλε στον 62χρονο μάγειρα του εστιατορίου του, να μαγειρέψει αρνί για αυτόν και την παρέα του.

Στο αφεντικό που ήταν ήδη μεθυσμένος δεν άρεσε ο τρόπος μαγειρέματος, ήρθε σε ρήξη με τον μάγειρα και σε κάποια στιγμή ο δολοφόνος πήρε από το αυτοκίνητό του ένα πιστόλι και εκτέλεσε με 6 σφαίρες τον άτυχο εργαζόμενο.

Σύμφωνα με δηλώσεις άλλου εργαζομένου πέρυσι το καλοκαίρι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει τον άτυχο μάγειρα γιατί τότε δεν του είχε αρέσει ο τρόπος που είχε ψήσει ένα ψάρι ενώ ανεπίσημες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αστυνομία διερευνά και την αξιόπιστη μαρτυρία ο εργοδότης να ήταν εκτός από μεθυσμένος και υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ο δολοφόνος θεωρείται πρόσωπο με υψηλές γνωριμίες τόσο στο Νεσέμπερ όσο και στην Σόφια.

Σχετικά άρθρα