Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεκάδες νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση του ISIS στη Χομς της Συρίας (βίντεο)

Δεκάδες νεκροί από διπλή βομβιστική επίθεση του ISIS στη Χομς της Συρίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βίντεο, Βομβιστική Επίθεση, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φωτογραφίες, Χομς (Έμεσα),

Τουλάχιστον 45 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 100 τραυματίστηκαν σε διπλή βομβιστική επίθεση που εξαπέλυσαν τζιχαντιστές σε συνοικία της πόλης Χομς στη Συρία την Κυριακή το πρωί.

Η πόλη Χομς ελέγχεται πλήρως από την κυβέρνηση της Δαμασκού και βρίσκεται 101 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας στην κεντροδυτική Συρία.

HOMS1

Δύο φορτωμένα με εκρηκτικά αυτοκίνητα εξερράγησαν με διαφορά ενός λεπτού το ένα από το άλλο στην οδό Αλ Σιτέεν στη συνοικία Αλ Ζαχράα της πόλης.

Το σημείο της επίθεσης, όπως βλέπουμε σε φωτογραφίες και βίντεο, μοιάζει με σκηνικό της κόλασης. Φωτιές παντού, δεκάδες αυτοκίνητα κατεστραμμένα, νεκροί και τραυματίες παντού.

HOMS2

Υπάρχει πιθανότητα ο αριθμός των νεκρών να αυξηθεί, εξαιτίας των βαριά τραυματισμένων που χαροπαλεύουν.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπεύθυνο για την τρομοκρατική επίθεση θεωρείται το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωσή του στο Twitter.

HOMS3

Δείτε βίντεο από τη σημείο της πολύνεκρης επίθεσης:

Σχετικά άρθρα