Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν κρύβει τζιχαντιστές κάτω από σκηνές του Ερυθρού Σταυρού

Ο Ερντογάν κρύβει τζιχαντιστές κάτω από σκηνές του Ερυθρού Σταυρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερυθρός Σταυρός, Ισλαμιστές, Λαττάκεια (Λαοδίκεια), Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία, Τουρκμένοι, Φωτογραφίες,

Μια πρωτοφανής αλητεία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκαλύφθηκε και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ισλαμιστής “σουλτάνος” της Άγκυρας συνεχίζει να εξοπλίζει τους Τουρκμένους τζιχαντιστές στη βορειοδυτική Συρία, στέλνοντάς τους πολεμοφόδια και όπλα υπό την κάλυψη του τουρκικού Ερυθρού Σταυρού, δηλαδή της Ερυθράς Ημισελήνου.

Είναι η πρώτη καταγεγραμμένη φορά στην ιστορία του Ερυθρού Σταυρού – Ημισελήνου που η ανθρωπιστική οργάνωση χρησιμοποιείται από κυβέρνηση για κάλυψη πολεμικών σκοπών, πόσο μάλλον για την κάλυψη τζιχαντιστικών συμμοριών.

tourkmenoi1

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και το οποίο τραβήχτηκε σε στρατόπεδο Τουρκμένων τζιχαντιστών στη βορειοδυτική Συρία, στα βόρεια της επαρχίας Λαττάκειας, βλέπουμε τους τζιχαντιστές να κοιμούνται κάτω από σκηνές που φέρουν το έμβλημα της Ερυθράς Ημισελήνου, δηλαδή του Ερυθρού Σταυρού ο οποίος γίνεται Ημισέληνος στα μουσουλμανικά κράτη.

turkmen2

Σε άλλα πλάνα βλέπουμε στο ίδιο στρατόπεδο να ξεφορτώνονται κιβώτια με πυρομαχικά που φέρουν πάνω την ετικέτα Makina Kimya Endüstrisi, δηλαδή της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας.

opla1

opla2

Όπως γράφεται στο διαδίκτυο, οι Τούρκοι έχουν δώσει σκηνές του Ερυθρού Σταυρού στους Τουρκμένους για να τους νομίζουν οι Ρώσοι ότι είναι πρόσφυγες και να μην τους βομβαρδίζουν. Επίσης, σε περίπτωση που οι Ρώσοι τους χτυπήσουν, να βγει η Τουρκία και να ισχυριστεί ότι έγινε αεροπορική επιδρομή σε προσφυγικό στρατόπεδο.

Οι πολιτισμένοι στρατοί του πλανήτη σέβονται το σύμβολο του Ερυθρού Σταυρού και ουδέποτε βάλλουν εναντίον του. Ο Ερυθρός Σταυρός σημαίνει ότι είτε πρόκειται είτε για νοσοκομείο, είτε για πρόσφυγες και για αυτό οι κανόνες του πολέμου τον έχουν στο απυρόβλητο.

Ο Ερντογάν δεν σέβεται ούτε τον Ερυθρό Σταυρό, ούτε την Ερυθρά Ημισέληνο. Πρόκειται για ένα βαθύτατα ανήθικο πρόσωπο.

Σχετικά άρθρα