Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέφεν Λέντμαν: “Η Τουρκία διέπραξε πολεμική ενέργεια κατά της Ρωσίας”

Στέφεν Λέντμαν: “Η Τουρκία διέπραξε πολεμική ενέργεια κατά της Ρωσίας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

“Μην γελιέστε”, λέει ο Αμερικανός συγγραφέας Στέφεν Λέντμαν (Stephen Lendman), “καταρρίπτοντας η Τουρκία το ρωσικό SU-24 διέπραξε μια ξεκάθαρη πολεμική πράξη ενάντια σε ένα μη απειλητικό έθνος”.

“Με την κατάρριψη του ρωσικού SU-24 η Τουρκία προφανώς διέπραξε μια επιθετική ενέργεια ενάντια στη Ρωσία. Ωστόσο, είναι αφελές να πιστεύουμε ότι ο πρόεδρος Ερντογάν έδρασε μόνος του, να πήρε την απόφαση μονομερώς για να επιτεθεί στο ρωσικό αεροπλάνο”.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι το ολοφάνερο ψέμα της Άγκυρας ότι προειδοποίησε το ρωσικό SU-24 όταν εισήλθε στον τουρκικό εναέριο χώρο “δέκα φορές” [σ.σ. το ρωσικό αεροσκάφος λέγεται ότι παραβίασε μόλις 17 δευτερόλεπτα, πότε πρόλαβαν να το προειδοποιήσουν δέκα φορές;] και εκείνο δεν απάντησε, έγινε αποδεκτό ως κάποια αλήθεια από το ΝΑΤΟ.

“Ο Πούτιν, ο Μεντβέντεφ και άλλοι Ρώσοι αξιωματούχοι γνωρίζουν ότι η Τουρκία με τη συνενοχή της Ουάσιγκτον στρατολόγησε, εξόπλισε, χρηματοδότησε και καθοδήγησε τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος και άλλους τρομοκράτες στην περιοχή, παρέχοντάς τους ελεύθερη διακίνηση μέσω συνόρων, να εισέρχονται στη Συρία, στο Ιράκ και πίσω”.

Σχετικά άρθρα